Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Din poveștile șlefuitorilor: Nicoleta Nistor

În seria de articole “Poveștile șlefuitorilor” aflăm despre poveștile personale și drumul fiecăruia din oamenii care au început să aplice sistemul semințelor în viața și în munca sau afacerea lor.

Azi ne împărtășește Nicoleta Nistor despre călătoria ei:

1. Ce provocare ai avut cu afacerea ta sau în viața personală?

Provocarea cea mai mare, încă de la bun început, în 2014, când am pornit pe cont propriu, a fost să am clienți în mod constant la ședințele de terapie.

2. Care sunt 2-3 frustrări/probleme legate de această provocare?

Numărul de clienți se reflecta în veniturile lunare și aveam un stres foarte mare referitor la bani. Simțeam permanent o anxietate că nu reușesc să plătesc facturile (pe firmă sau cele personale), precum și ratele. Aveam frustrarea că nu pot să le ofer copiilor accesul la activitățile pe care și le doreau (tabere, cursuri extrașcolare).

3. Cum ți-au impactat afacerea și viața personală?

Stresul referitor la bani ajungea să fie foarte mare, că erau nopți în care nu dormeam, gândindu-mă cum am să o scot la capăt. Mă simțeam vinovată față de copii pentru că nu pot să le ofer mai mult. A fost o perioadă foarte stresantă.

4. Când ai auzit de Sistemul Semințelor?

De Sistemul Semințelor am auzit în septembrie 2014, la o lună de zile după ce a apărut cartea Șlefuitorul de diamante în limba română, de la mentorul meu, Florin Păsat. Mi-am comandat cartea, am început să o citesc, când, în toamnă am văzut că a venit la București chiar autorul cărții, Geshe Michael, la un eveniment susținut de un grup de oameni pe care îi cunoșteam. Și mi-am dorit ca anul viitor să fiu și eu la acel eveniment. Și în 2015 chiar am fost. Și în următorii ani, până în pandemie, am participat la toate evenimentele cu Geshe Michael în România. Apoi, evenimentele mutându-se online, am participat vreo 2 ani de zile nu doar la un eveniment pe an ci, la unul pe lună sau la două luni.

5. Care sunt 2-3 lucruri pe care le-ai făcut cu sistemul semințelor pentru a rezolva acea provocare?

Am rezonat de la bun început cu această nouă abordare și am început să aplic încă din 2014 ceea ce am învățat din carte, apoi de la cursurile cu Geshe. Încă de la bun început am aplicat cei 4 Pași pentru atingerea unui obiectiv și mi-am făcut un obicei din a face meditația cafelei zilnic.

Astfel, am început să conștientizez faptele bune pe care le făceam zilnic, săptămânal și care, în acest sistem înseamnă semințe bune plantate. Mi-am dat seama că plantasem milioane de semințe bune și acum era timpul să le ud ca să răsară mai repede. Din noiembrie 2013 susțineam gratuit la Galați, împreună cu câțiva prieteni, un eveniment săptămânal de networking pentru antreprenori și freelanceri. Am ajutat astfel zeci de afaceri să se dezvolte, să aibă mai mulți clienți, vizibilitate. Sunt absolut convinsă că în 2015, am obținut aprobarea unui plan de afaceri pe un proiect pe fonduri europene în valoare de 20.000 euro, pentru că eu am făcut meditația cafelei timp de vreo 3 luni pe semințele plantate în acest fel.

Apoi, mi-am propus să plantez semințe în mod conștient pe cele 10 precepte morale și să dezactivez semințele negative plantate. Și astfel, am început să țin carnețelul cu 6 însemnări și să fac 4 Powers (Cele 4 Puteri).

De când am primit finanțarea, activitatea mea a prins contur: așa am ajuns la cursuri de specializare în Anglia, am cunoscut alți mentori și colegi care m-au susținut în anii următori.

Am înțeles că rezultatele vin doar dacă plantezi semințe și am creat o serie de proiecte cu scopul doar de a planta semințe: am susținut timp de 5 ani la Galați un mastermind pe Sistemul Semințelor, ajutând și alți oameni să înțeleagă și să implementeze uneltele din acest sistem, am oferit ședințe de terapie bonus, am promovat alți traineri și terapeuți, am promovat alte afaceri, am pus în contact oameni care își căutau un loc de muncă cu angajatorul potrivit, am susținut oameni la început de drum în activitatea lor împărtășindu-le din experiența mea, am angajat persoane care erau fără loc de muncă, și le-am ajutat să învețe o meserie nouă.

6. Ce rezultate ai avut și cum te fac ele să te simți acum?

Plantând semințe, activitatea mea a crescut în fiecare an. Acum, nu fac nicio activitate de promovare pentru a avea clienți în ședințe 1:1. Ei pur și simplu vin. Știu că ei vin pentru că am plantat și continui să plantez în permanență semințe. Sunt deja 9 ani de când am această activitate și sunt convinsă că am rezistat până acum și nu am abandonat, așa cum se întâmplă cu multe persoane când încep o activitate nouă, pentru că am aflat de Sistemul Semințelor și am pus în aplicare cele învățate. Atunci când mai am provocări financiare, îmi dau seama că am uitat să fac meditația cafelei constant și să ud semințele de generozitate sau am uitat să fac 4 Powers pentru a dezactiva semințele negative. Și după câteva săptămâni de focus pe acestea, apar rezultate uimitoare. Bineînțeles, mă simt fericită și recunoscătoare că există acest sistem care te ajută să fii în controlul lucrurilor, asumându-ți 100% responsabilitatea acțiunilor, vorbelor și gândurilor tale.

7. În general, ce acțiuni sunt necesare pentru a reuși în viață?

Pentru mine, a reuși în viață înseamnă să te simți împlinit în toate domeniile vieții tale: carieră, relații, financiar, sănătate, pasiuni. Și pentru asta e nevoie să-ți asumi responsabilitatea 100%, să îți faci un plan și să treci la acțiune. Și să plantezi semințe, bineînțeles. Totul e mai ușor atunci când ai mentori și oameni care gândesc la fel ca tine, de aceea sistemul semințelor și comunitatea creată în jurul lui mi s-a potrivit atât de bine.

8. Cu ce te ocupi în prezent – descrie pe scurt produsele/serviciile tale

Sunt terapeut, practician EFT și Matrix Reimprinting și trainer. Susțin oamenii care au fost puternici prea mult timp și care au trecut prin suferințe emoționale, să-și găsească lumina din ei, pentru a trăi în mod autentic și în armonie. Fac asta prin ședințe individuale de terapie (online sau la cabinetul din Galați), prin programe transformaționale (Emoții Vindecate, Kilograme Vindecate Eliberate, Arhetipuri Vindecătoare – program susținut în colaborare cu o altă șlefuitoare, Cristina Eremia) și prin scris – cărți sau articole (Emoții sub lupă – Cum să-ți transformi emoțiile pentru a avea succes în carieră și afacere).

Cu antreprenorii care înțeleg că cifra de afaceri nu are legătura doar cu marketing și vânzări, ci are legătură și cu emoțiile negative, credințele limitative și traumele suferite în trecut (care înseamnă semințe negative) susțin programe de coaching emoțional în care, prin tehnici din psihologie energetică și folosirea uneltelor din sistemul semințelor, îi ajut să elimine blocajele care îi împiedică să-și dezvolte afacerea.

Pentru echipe susțin workshopuri de eliminare a stresului și a conflictelor la locul de muncă, îmbunătățirea performanțelor profesionale și a relațiilor.

9. Unde te pot găsi oamenii (site, email, profil de FB)

Cei care doresc să afle mai multe despre mine și cum îi pot ajuta mă pot găsi pe https://eftforyou.ro, https://web.facebook.com/EFTforYou și îmi pot scrie la .

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!