Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Clubul Seed System – Platformă și Grup Mastermind


Clubul Seed System

Dezvoltă-ți cariera aplicând un sistem care funcționează de fiecare dată indiferent de domeniul în care lucrezi

Clubul Seed System este o resursă pentru antreprenorii și profesioniștii care vor să-și atingă cele mai înalte obiective în carieră, aplicând un sistem care funcționează de fiecare dată – Sistemul Șlefuitorului de diamante!

De ce să te înscrii în Clubul Seed System?

Există 5 obiective principale pe care le poți îndeplini aplicând Sistemul Șlefuitorului de diamante. Aplicarea sistemului începe cu obiectivul cel mai important pentru tine :

Independența financiară
Independența financiară

Primul obiectiv ce poate fi îndeplinit prin implementarea Sistemului Șlefuitorului este siguranța financiară. Asta înseamnă să te eliberezi de grija insuficienței financiare în munca sau în firma ta, veniturile tale încep să fie predictibile și profitul să crească.

Relații împlinite & Corp Sănătos
Relații împlinite & Corp Sănătos

Înveți cum sa aplici principiile Diamond Cutter pentru relații interpersonale. Vei avea relații de succes atât personale cat și cu partenerii de afaceri (furnizori, clienți, parteneri). Deasemenea ne dorim și un corp sănătos și plin de energie pentru a ne putea bucura de aceste obiective. Ambele se pot realiza aplicând sistemul semințelor.

Pacea Minții
Pacea Minții

Desigur, a avea succes în afaceri și carieră nu este suficient dacă nu ai și echilibru mental. Parte componentă a Sistemuluiu Șlefuitorului este practica meditației ce te ajută să treci peste provocări, sa-ti antrenezi mintea și să descoperi liniștea in mijlocul situațiilor dificile.

Contribuție
Contribuție

Conectează transformarea ta cu evoluția echipei tale. Afli care este abordarea corectă pentru a crește oameni de succes în jurul tău și pentru a forma parteneriate de succes. Un manager care aplică sistemul semințelor își formează propriul stil eficient de a conduce și de a deveni un exemplu pentru cei din jur.Sistemul Șlefuitorului de diamante

Șlefuitorul de diamante oferă o abordare nouă și în același timp veche de mii de ani pentru manifestarea tuturor lucrurilor din viața ta. Se bazează pe adevărul imperturbabil al relației cauză-efect, că tot ceea ce ni se întâmplă vine din modul cum îi tratăm noi pe cei din jur. Mai mult de atât, sistemul oferă o explicație clară despre cum anume ceea ce facem noi altora este stocat sub forma unei semințe în mintea noastră. Aceasta sămânță rodește în minte și apoi determină lucrurile și oamenii pe care-i vedem în jurul nostru.

Dacă învățăm metoda prin care să plantăm și să îngrijim semințele potrivite, atunci avem puterea de a manifesta în viața noastră orice vis ne dorim. Numele Institutului Diamond Cutter își are originile în străvechea scriere intitulată “Sutra Șlefuitorului de Diamante”. Este cea mai veche carte tipărită din lume și se găsește în multe țări din Asia.

Sistemul Diamond Cutter a fost conceput de Institutul Diamond Cutter, fondat de către Geshe Michael Roach. Geshe Michael și-a dedicat peste 25 de ani din viață pentru studiul învățăturilor străvechi, incluzând ”Sutra Diamantului Tăiat de Înțelepciune”, ale cărei concepte au format baza sistemului.

Acest club este conceput să pună bazele teoretice ale înțelepciunii sistemului Șlefuitorului de diamante și să te ajute să-ți dezvolți abilitatea de a aplica practic această înțelepciune în proiectele pe care le ai de îndeplinit, în munca ta și în afacerea pe care o conduci.

Ce vei primi imediat ce te înscrii în club?

1. Programul accelerator

Conține 14 Module (accesibile imediat on-line) ce te vor ajuta să înțelegi și să implementezi uneltele sistemului Diamond Cutter în munca ta. Programul poate fi parcurs oricând în ritmul tău sau în același timp cu noi, în cadrul întâlnirilor Live săptămânale.

M1: Fundația Sistemului Tiparelor Mentale

Stabilim baza acestui sistem, principiul cel mai important pentru a înțelege cum funcționează cu adevărat realitatea și a nu mai da cu zarul în tot ceea ce faci.

M2: Cei 4 pași pentru îndeplinirea obiectivelor

Una din cele mai puternice unelte din Sistemul Semințelor, ce te ajută să concepi planul oricărui obiectiv ți-l propui.

M3: Acceleratorii tiparelor mentale

Există o serie de acceleratori specifici ai tiparelor mentale, pe care dacă-i implementezi în planul tău, vor face ca rezultatele să apară mai rapid și de multe ori, peste așteptări.

M4: Cum sunt proiectate tiparele mentale

Înveți despre tipuri diferite de tipare mentale și cum își aduc contribuția în creearea realității tale. Afli despre cum să-ți alegi partenerii pentru o colaborare de succes pe termen lung.

M5: Top 10 Principii

În acest modul discutăm despre cele mai importante 10 tipare mentale și cum ne afectează ele rezultatele în tot ce facem.

M6: Carnețelul

Managementul semințelor mentale pentru succes. Rutina zilnică pentru a produce schimbarea tiparelor mentale.

M7: Eliminarea tiparelor negative

Înveți despre cele 4 puteri pentru eliminarea semințelor negative din subconștient, o unealtă foarte puternică alături de cei 4 pași pentru îndeplinirea obiectivelor.

M8: Management Karmic

Afli cum poți gestiona partenerii unei afaceri: clienți, furnizori, colegi și restul lumii astfel încât să ajungi să ai un business de succes în mod automat.

M9: Deciziile capcană

Înveți cum să eviți alegerile capcană și cum să ai parte de situații în care nu va mai trebui să iei nicio decizie incompletă în munca ta.

M10: Careul 4×4

Afli despre cele 4 Legi ale modului de funcționare al tiparelor mentale și despre cele 4 Flori, modul cum aceste tipare se deschid.

M11: Talent, Pasiune, Vocație

Învață secretul descoperirii pasiunii adevărate și cum îi poți ajuta și pe alții să-și atingă acest țel. Trăiește-ți viața cu sens și îndeplinește-ți vocația în așa fel încât poți aduce succes și fericire celor din jur.

M12: Resurse Nelimitate

Depășirea idei resurselor limitate; Înveți cum să acționezi fără a mai duce niciodată grija resurselor în munca și în firma ta.

M13: Mecanica Relațiilor

În acest modul înveți să aplici unetele sistemului pentru a avea parte de relații perfecte atât pe plan personal cât și profesional.

M14: Leadership

Discutăm despre cele mai importante 3 tipare mentale care te ajută să-i conduci pe cei din jurul tău (echipa, familia, cercul extins), către un loc mai bun.

2. Bonus – Acces la 14 cursuri de bază

Membrii clubului vor avea acces la 14 cursuri online cu uneltele de bază ale Sistemului Semințelor. Sunt 14 cursuri în valoare de 1030 Eur pe care le vei putea urmări oricând în platforma online:

Feature 1

Cursuri aprofundate:

💎Succes interior, Succes Exterior
💎Relații Perfecte
💎Liber de adicții
💎Scapă de un obicei prost

Feature 2

Provocările de 30 zile

💎Liber de datorii
💎Relații împlinite
💎Meditație aplicată
💎Jurnalul Succesului
💎Corp sănătos și plin de energie
💎Career Shift Challenge

Feature 3

Cursuri tematice

💎Carnețelul tiparelor mentale
💎Eliminarea deciziilor capcană în management
💎Seed System StartUP
💎Gestionarea timpului prin arta conversației interioare

3. Întâlniri online

Lunar avem întâlnirea online a comunității. Fie că parcurgem un modul din programul accelerator, fie primești răspunsuri la întrebări sau orice altă tematică, participând live în cadrul întâlnirilor ai ocazia să primești feedback direct, atât din partea îndrumătorilor cât și din partea membrilor.

Gazdele tale

Cât timp faci parte din Clubul Seed System vei fi instruit și asistat de către îndrumători pregătiți riguros în studiul Sistemului Semințelor în cadrul Sedona College of International Management

Livia Soare

Livia Soare

Îndrumător Seed System

Octavian Baban

Octavian Baban

Îndrumător Seed System

Felician Solomon

Felician Solomon

Îndrumător Seed System

7 Motive să te înscrii acum în Clubul Seed System

1) Vei dobândi liniștea mentală că aplici un sistem eficient, care funcționează de fiecare dată. Un sistem corect, care este simplu și plăcut de pus în practică.

2) Elimini cauzele ce duc la destrămarea proiectelor și a echipelor. Aplicând principiile acestui sistem în proiectul tău, automat vei crea oameni de încredere în jurul tău care muncesc în armonie.

3) Sistemul Diamond Cutter(Seed System) te ajută la eliminarea deciziilor conflictuale / Vei învăța cum să nu mai iei nici o decizie proastă și cum să nu mai fii prins între alegeri insuficiente.

4) Te conectezi cu oameni la fel ca tine: Comunitate & Evoluție susținută în aplicarea Șlefuitorului de diamante

5) Îți crești agilitatea în gândire strategică: îți scurtezi curba de învățare; Găsirea de scurtături (gândire laterală). Evitarea complicațiilor – Singur, cu propria perspectiva si propria gandire e greu, e limitativ. Identificarea rapidă a cauzelor care produc rezultate.

6) Acces la mentori și resurse de valoare în accelerarea evoluției tale. Vei primi feedback nu doar din partea îndrumătorilor acestui club dar vei putea avea acces și la îndrumători avansați din întreaga lume care aplică acest sistem.

7) Get things done: responsabilitate, angajment față de tine, angajament față de colegii de club, momentum, inspirație pentru proiectele tale.

Înveți să aplici acest sistem cu prețul unei ☕️ pe zi


Ca membru în club aplici, înveți și primești îndrumare cu prețul unei cafele pe zi ☕️. Te îndrumăm cum să îți faci planul personalizat (sau pentru echipa ta) pentru a-ți conduce proiectele după principiile Șlefuitorului de diamante.

Clubul Seed System este similar Netflix-ului, în sensul că este pe bază de abonament – plătești lunar și ai acces continuu la cursuri în format video, pentru a le vedea în ritmul și dispoziția ta. Vom adăuga și pe viitor noi cursuri care vor fi disponibile în contul de membru.

În plus o sa ai langa tine o comunitate de oameni care gandesc la fel, te sustin cand e cel mai greu si te imping catre rezultat cand esti gata sa renunti.

Iată ce zic oamenii care deja aplică Sistemul Șlefuitorului de diamante în munca lor …

Am participat la programul Seed System in 2017. Multe lucruri s-au schimbat de atunci. În primul rând mi-am dorit să obțin venit pasiv. Era unul dintre obiectivele mele de ani de zile. În ceva timp, acest lucru s-a concretizat la mine prin a genera o mica forma de venit pasiv și apoi o sursa mult interesantă pe care nici măcar nu o luasem în calcul.
Mi-am dorit să am un business mai mare și prin care sa generez mai mult impact. Acum suntem 5 persoane full time în cadrul agenției și urmează să ne mărim chiar și in vremuri cu provocări.

Principiile Diamond Cutter sunt constant in mintea mea. Chiar dacă nu tot timpul aplic pas cu pas tehnicile respective, ele reprezintă pentru mine o busola ce îmi coordonează acțiunile.

Paul Ardeleanu

PAUL ARDELEANU – Antreprenor, Autor, Specialist Marketing

Începusem să citesc Karma Iubirii si credeam ca am înțeles complet acest sistem. M-am înscris totuși în club, fără mari așteptări si doar pentru a-mi ocupa un timp în care gândurile nu-mi dădeau pace și nu știam ce să fac cu ele. Surpriza a venit chiar de la prima întâlnire. Atmosfera degajată, persoane cu mintea deschisa pentru învățături, mentori mereu pe subiect parcă îmi citeau gândurile și răspundeau chiar și la întrebările nerostite.

Obiectivul propus atunci – pacea mintii – a fost atins în mod miraculos dar de fapt asta a fost numai începutul schimbării mele. Am introdus in rutina zilnica noi obiceiuri care îmi dau siguranță și încredere in viitor si, mai mult decât atât îmi aduc zilnic bucurii. Mulțumesc Livia, Octavian, Liviu pentru ca m-ați ajutat să descopăr acest sistem care funcționează de fiecare data!

Monica Sandu

Antreprenor

M-au ajutat întâlnirile clubului să am mai mult control asupra viitorului meu. Îmi place sa-mi asum răspunderea 100% pentru succesul sau insuccesul meu. Nu cred in coincidențe, ghinion, crize si alte cauze nefavorabile. Cand ceva functioneaza in defavoarea mea am invatat sa-mi păstrez pacea mintii și să acționezi pentru un viitor de succes. DCI s-a potrivit cu nevoile si dorintele mele si aplicând principiile am făcut cea mai mare vanzare din cariera mea de consultant imobiliar.

Adrian Cioriță

Consultant imobiliar

Fiecare mic succes îi ajută pe toți membrii în a prinde încredere în ceea ce are fiecare de făcut, aplicând pașii acestui sistem!Alege-ți abonamentul potrivit

Pachetul Standard

325 /an

Facturat anual

 • Program implementare a Sistemului Semințelor în cariera ta
 • 14 Module în format Video
 • Platformă on-line și chat privat pe Telegram pentru membrii
 • Întâlniri on-line lunare tip mastermind pentru Q&A și susținere în implementarea sistemului semințelor
 • Suport on-line în aplicare (grup privat de Telegram)
 • Acces la 14 cursuri ale sistemului semințelor pe diferite tematici
 • Buddy System (partener de responsabilizare)
 • O sesiune lunară (12/an) de consiliere 1 – 1 cu Octavian
 • Acces la înregistrările webinariilor din trecut pe sistemul semințelor
 • Acces la cărțile audio Șlefuitorul de diamante și Management Karmic
 • Reducere 15% la cursurile intensive DCI

Pachetul Premium

1197 /an

Facturat anual

 • Program implementare a Sistemului Semințelor în cariera ta
 • 14 Module în format Video
 • Platformă on-line și chat privat pe Telegram pentru membrii
 • Întâlniri on-line lunare tip mastermind pentru Q&A și susținere în implementarea sistemului semințelor
 • Suport on-line în aplicare (grup privat de Telegram)
 • Acces la 14 cursuri ale sistemului semințelor pe diferite tematici
 • Buddy System (partener de responsabilizare)
 • O sesiune lunară (12 /an) de consiliere 1 – 1 cu Octavian
 • Acces la înregistrările webinariilor din trecut pe sistemul semințelor
 • Acces la cărțile audio Șlefuitorul de diamante și Management Karmic
 • Reducere 15% la cursurile intensive DCI

Este clubul potrivit pentru tine ?

Verifică dacă ce avem noi de oferit în cadrul Clubului Mastermind ți se potrivește cu adevărat!

Clubul Seed System este pentru tine dacă…

✅ Ești antreprenor și vrei să-ți conduci afacerea cu succes

✅ Ești manager / team leader și vrei să dobândești un stil de leadership ce-i ajută pe cei din jur să crească

✅ Ești profesionist într-un domeniu sau freelancer și vrei să devii performant în carieră

✅ Te-ai săturat să dai cu zarul când vine vorba de strategie de creștere pe termen lung și vrei să elimini stresul cashflow-ului din afacerea ta

✅ Vrei să transformi munca pe care o faci în vocația care-ți pune în valoare talentele naturale.

Clubul nu ți se potrivește dacă…

🚫 Nu vrei să-ți asumi 100% responsabilitatea evoluției afacerii tale

🚫 Încă mai crezi că îți este predestinată viața pe care o ai și că indiferent ce ai face, nimic nu se va schimba

🚫 Încă mai crezi că sistemul economico-politic din România (sau țara în care trăiești) îți pune bețe în roate

🚫 Nu ești dispus să acorzi un minim de o oră pe săptămână pentru a aplica pașii Sistemului DCI

🚫 Crezi că numai de unul singur poți evolua, fără ajutorul unei comunități care să te susțină

Încă nu ești hotărât? Încearcă programul clubului fără niciun risc!

Încearcă programul clubului timp de 14 zile, participă la câteva întâlniri fără nicio grijă că ai făcut o investiție proastă. Dacă la un anumit moment dat în acest interval, consideri că acest club nu este pentru tine, că nu rezonezi cu informațiile sau nu îți sunt de folos, poți să ne spui și noi îți vom returna plata făcută pentru înscriere / prima lună, fără să te mai batem la cap cu întrebări.

Echipa.

Contact

Relații cu clienții

Dacă ai întrebări despre Clubul Seed System și înscriere nu ezita să o contactezi pe Livia !

tel: 0756433608