Mastermind de 90 zile

Seed System Club

Dezvoltă-ți afacerea și cariera aplicând un sistem care funcționează de fiecare dată indiferent de domeniul în care lucrezi

 

În luna mai vom relua înscrierile pentru noii membri în club.

Ai obosit să iei decizii în business și carieră care nu funcționează?

zaruri-600x438

Dacă un sistem prin care îți conduci afacerea nu funcționează de fiecare dată, atunci el NU FUNCȚIONEAZĂ. E timpul să înveți un sistem care funcționează de fiecare dată!

•Ai folosit tehnici de Marketing "ca la carte" dar nu au funcționat?
Nu toți cei care au studii superioare în marketing și management reușesc în afaceri. MBA-ul nu reprezintă garanția succesului tău în business. Ai văzut falimentele prietenilor tăi și deja știi că nu există o corelație directă între coeficientul de inteligență și succes. Sau între numărul de diplome și succes.

•Ai folosit tehnici de comunicare cu echipa dar nu au funcționat?
De multe ori deși îți faci treaba esti certat(ă) de manager. Oricât ai încerca să îl convingi că nu ești de vină, că ți-ai făcut rapoartele, că ai făcut tot ce depinde de tine, nu ai reușit să îl convingi pe șef. Tu știi că ești cel mai eficient angajat dar șeful nu te recomandă niciodată pentru o promovare. Pare ca nicio tehnică de convingere nu are succes.

•Ai folosit tehnici de vânzare "perfecte" dar nu ți-au adus clienți?
Ai grijă întotdeauna de client și de nevoile lui. Și cu toate acestea de mul-te ori te întrebi ce ar trebui să includă discursul tău de vânzare ca să poți atrage clienții de partea ta. Știi că ai cele mai bune produse și servicii și cu toate acestea nu reușești să îți convingi clienții de acest fapt.

De ce să te înscrii în Clubul Seed System...

Siguranță Financiară

Primul obiectiv ce poate fi îndeplinit prin implementarea Sistemului DCI este siguranța financiară. Asta înseamnă să te eliberezi de grija insuficienței financiare în munca sau în firma ta, veniturile tale încep să fie predictibile și profitul să crească.

Relații Împlinite

Înveți cum sa aplici principiile Diamond Cutter pentru relații interpersonale. Vei avea relații de succes atât personale cat și cu partenerii de afaceri (furnizori, clienți, parteneri).

Progress În Carieră

Vei învăța cum sa avansezi în cariera ta folosind o metoda ce nu da greș niciodată, indiferent de obstacolele aparente ce par că te-ar împiedica.

Crearea jobului de vis

Învață secretul descoperirii vocației în munca ta și în același timp să te bucuri și de abundență. Trăiește-ți viața cu sens și îndeplinește-ți vocația în așa fel încât poți aduce succes și împlinire celor din jur.

Minte liniștită

Desigur, a avea succes în afaceri și carieră nu este suficient dacă nu ai și echilibru mental. Parte componentă a Sistemuluiu DCI este practica meditației ce te ajută să treci peste provocări, sa-ti antrenezi mintea și să descoperi liniștea in mijlocul situațiilor dificile.

Contribuție & Leadership

Conectează transformarea ta cu evoluția echipei tale. Afli care este abordarea corectă pentru a crește oameni de succes în jurul tău și pentru a forma parteneriate de succes. Un manager care aplică DCI își formează propriul stil eficient de a conduce.

Sistemul Șlefuitorului de diamante

Șlefuitorul de diamante oferă o idee nouă și în același timp veche de mii de ani și importantă pentru manifestarea tuturor lucrurilor din viața ta. Se bazează pe adevărul imperturbabil al relației cauză-efect, că tot ceea ce ni se întâmplă vine din modul cum îi tratăm noi pe cei din jur. Mai mult de atât, sistemul oferă o explicație clară despre cum anume ceea ce facem noi altora este stocat sub forma unei semințe în mintea noastră. Aceasta sămânță rodește în minte și apoi determină lucrurile și oamenii pe care-i vedem în jurul nostru.

Dacă învățăm metoda prin care să plantăm și să îngrijim semințele potrivite, atunci avem puterea de a manifesta în viața noastră, orice vis ne dorim. Numele Institutului Diamond Cutter își are originile în străvechea scriere intitulata “Sutra Șlefuitorului de Diamante”. Este cea mai veche carte tipărită din lume și se găsește în multe țări din Asia.

Sistemul Diamond Cutter a fost conceput de Institutul Diamond Cutter, fondat de către Geshe Michael Roach. Geshe Michael și-a dedicat peste 25 de ani din viață pentru studiul învățăturilor Tibetane și Indiene, incluzând Sutra Diamantului Tăiat de Înțelepciune, ale cărei concepte au format baza sistemului.

Acest club este conceput să pună bazele teoretice ale înțelepciunii sistemului Șlefuitorului de diamante și să te ajute să-ți dezvolți abilitatea de a aplica practic această înțelepciune în proiectele pe care le ai de îndeplinit, în munca ta și în afacerea pe care o conduci.

Acceleratorul de 90 zile

Conține 12 Module (Live la clasă și on-line) ce te vor ajuta să înțelegi și să implementezi uneltele sistemul Diamond Cutter în munca ta

M1: Fundația Sistemului Tiparelor Mentale

Stabilim baza acestui sistem, principiul cel mai important pentru a înțelege cum funcționează cu adevarat realitatea și a nu mai da cu zarul în tot ceea ce faci.

M2: Cei 4 pași pentru îndeplinirea obiectivelor

Una din cele mai puternice unelte din Sistemul DCI, ce te ajută să concepi planul oricărui obiectiv ți-l propui.

M3: Acceleratorii tiparelor mentale

Există o serie de acceleratori specifici ai tiparelor mentale, pe care dacă-i implementezi în planul tău, vor face ca rezultatele să apară mai rapid și de multe ori, peste așteptări.

M4: Cum sunt proiectate tiparele mentale

Înveți despre tipuri diferite de tipare mentale și cum își aduc contribuția în creearea realității tale. Afli despre cum să-ți alegi partenerii pentru o colaborare de succes pe termen lung.

M5: Top 10

În această lecție discutăm despre cele mai importante 10 tipare mentale și cum să le putem contoriza pentru a le putea schimba.

M6: Carnețelul

Managementul semințelor mentale pentru succes. Rutina zilnică pentru a produce schimbarea tiparelor mentale.

M7: Eliminarea tiparelor negative

Înveți despre cele 4 puteri pentru eliminarea semințelor negative din subconștient, o unealtă foarte puternică alături de cei 4 pași pentru îndeplinirea obiectivelor.

M8: Cuibușorul Karmic

Afli cum poți gestiona partenerii unei afaceri: clienți, furnizori, colegi și restul lumii astfel încât să ajungi să ai un business de succes automat.

M9: Deciziile capcană

Înveți cum să eviți alegerile capcană și cum să ai parte de situații în care nu va mai trebui să iei nicio decizie incompletă în munca ta.

M10: Careul 4x4

Afli despre cele 4 Legi ale modului de funcționare al tiparelor mentale și despre cele 4 Flori, modul cum aceste tipare se deschid.

M11: Talent, Pasiune, Vocație

Învață secretul descoperirii pasiunii adevărate și cum îi poți ajuta și pe alții să-și atingă acest țel. Trăiește-ți viața cu sens și îndeplinește-ți vocația în așa fel încât poți aduce succes și fericire celor din jur.

M12: Resurse Nelimitate

Depășirea idei resurselor limitate; Înveți cum să acționezi fără a mai duce niciodată grija resurselor în munca și în firma ta.

Cine vor fi gazdele tale

Pe toată perioada programului accelerator de 90 zile și cât faci parte din Clubul Seed System vei fi instruit și asistat de către oameni pregătiți riguros studiul Sistemului Șlefuitorului.

DSC_0001

Octavian Baban

Îndrumător Seed System

livia soare2

Livia Soare

Îndrumător Seed System

Un Sistem prin care să-ți îndeplinești orice proiect îți propui

Sistemul Diamond Cutter te ajută la eliminarea deciziilor conflictuale / Vei învăța cum să nu mai iei nici o decizie proastă și cum să nu mai fii prins între alegeri insuficiente.

Elimini cauzele ce duc la destrămarea proiectelor și a echipelor. Aplicând principiile acestui sistem în proiectul tău, automat vei crea oameni de încredere în jurul tău care muncesc în armonie.

Vei dobândi liniștea mentală că aplici un sistem eficient, care funcționează de fiecare dată. Un sistem corect, care este simplu și plăcut de pus în practică.

Iată ce zic oamenii care deja aplică Sistemul Șlefuitorului de diamante în munca lor ...

Testimoniale

Cristiana Oprea ​(Consultant fiscal)
Cristiana Oprea ​(Consultant fiscal)

AM CULES BOGĂȚIE DE RESURSE ȘI RECUNOAȘTEREA MUNCII PROFESIONAL PRINTR-O AVANSARE

La întâlnirile DCI am avut mereu parte de o atmosfera deschisa și caldă și de oameni de la care sa iau exemplu bun și să mă țin de aplicarea principiilor DCI în viața de zi cu zi. În principiu am văzut rezultate pe zona de relații personale și imagine de sine însă am avut rezultate și in domeniu profesional, am cules bogăție de resurse și recunoașterea muncii profesional printr-o avansare. Sunt foarte recunoscătoare tuturor celor din grup pentru tot sprijinul și inspirata pe care o oferă 🙂

Adina Acatrinei (Antreprenor)
Adina Acatrinei (Antreprenor)

DUPĂ 4 LUNI AU APĂRUT SOLUȚII FINANCIARE NEPREVĂZUTE CARE MI-AU UȘURAT SITUAȚIA ȘI APOI DUPĂ 6 LUNI AFACEREA MEA S-A STABILIZAT, CRESCÂND CONTINUU.

DCI a venit în cel mai dificil moment pe care l-am trăit până acum. Tocmai trecuse jumătate de an după accidentul vascular al soțului meu ,eveniment care ne-a schimbat complet felul nostru de viata,al meu ,al lui și al celor 3 copii ai noștri.

Faptul ca am primit cartea" Șlefuitorul de diamante" cadou de la o prietenă ,mi-a schimbat perspectiva, ajutându-mă să nu consider pe cineva vinovat că a făcut sau nu ceva, ci să îmi asum, ca provenind din propriile mele semințe și o oportunitate de a planta pentru viitor semințe extraordinare.

Am lucrat cu "Carnețelul" și "Setarea zilei" și după 4 luni au apărut soluții financiare neprevăzute care mi-au ușurat situația și apoi după 6 luni afacerea mea s-a stabilizat, crescând continuu.

Participarea la evenimentele și întâlnirile comunității m-au ajutat sa înțeleg și să învăț și din experiența celorlalți și să primesc foarte multă încurajare și susținere. Ceea ce am de făcut zilnic (in familie și profesie )nu mi se mai pare dificil, ci o oportunitate de a evolua.

Așa că azi mă simt mai în siguranță ca oricând, am direcție și o dorință intensă de a împărtăși cu alții soluțiile practice și simple din Șlefuitor pentru o viață cu sens .

Nu am cuvinte să exprim recunoștința mea adâncă pentru toată contribuția lui Geshe Michael pentru o lume mai bună și pentru faptul uimitor de a mă fi putut alătura și eu împreună cu DCI Romania, pe care o văd evoluând într-o comunitate puternică, înțeleaptă și profund morală.

Mulțumesc

Adrian Cioriță (Consultant Imobiliar)
Adrian Cioriță (Consultant Imobiliar)

APLICÂND PRINCIPIILE AM FĂCUT CEA MAI MARE VÂNZARE DIN CARIERA MEA DE CONSULTANT IMOBILIAR

M-au ajutat întâlnirile DCI sa am mai mult control asupra viitorului meu. Îmi place sa-mi asum răspunderea 100% pentru succesul sau insuccesul meu. Nu cred in coincidențe, ghinion, crize si alte cauze nefavorabile. Cand ceva functioneaza in defavoarea mea am invatat sa-mi păstrez pacea mintii și să acționezi pentru un viitor de succes. DCI s-a potrivit cu nevoile si dorintele mele si aplicând principiile am făcut cea mai mare vanzare din cariera mea de consultant imobiliar.

Am obținut mai multă claritate și liniște mentală în gestionarea afacerii mele.

Nicola Gramaticu (antreprenor)

Maria Necșoiu
Maria Necșoiu

Bună, Maria sunt, vreau să dau un feedback vizavi de grupul,DCI şi sistemul Şlefuitorul de diamante, după o practică de 3 luni.
Despre cartea Şlefuitorul de diamante scrisă de Gheshe Michael Roach am aflat în anul 2014 de la Miky Doican. Am cumpărat-o, am citit-o şi...m-a făcut curioasă, curiozitate care a dus la a urmări pe YouTube tutoriale cu Octavian Baban şi Liviu Taloi, Floin Păsat, Gec Diaconu. Toţi povesteau despre un sistem care funcţionează 100%. După toate astea am spus,,de ce nu?,, de ce să nu încerc? Şi am început prin a nota în carneţel, atât cum am înţeles la acel moment, nefiind consecventă.
Provocarea mea a fost şi este încă, libertatea financiară, aşa că iată-mă înscrisă la acest curs şi în clubul DCI. Ce am primit? Am primit susţinere şi instrumente puternice, pentru a pune în practică acest sistem al şlefuitorului de diamante, care este calea spre libertate în orice domeniu al vieţii. Mentori extraordinari cărora le mulţumesc cu recunoştinţă, Octavian, Livia, Liviu. Vă mulţumesc şi vouă şlefuitorilor care aţi fost extraordinari.
Ce am obţinut punând în practică toate acestea, am să vă povestesc câteva experienţe minunate:
- O stare de calm mental, claritate
- Conştientizare că totul vine din seminţele mele
- Iar pe partea de libertate financiară , folosind instrumentele date, am reuşit să îmi cresc venitul, dublu, fără împrumut.
Încă, nu ştiu dacă a fost o întâmplare sau o sămânţă pozitivă s-a deschis, cert este că am avut un rezultat palpabil.Deci, voi planta cu încredere în continuare iar peste 3 luni voi reveni cu un alt feedback.
Cert este, că acest Sistem al şlefuitorului este primul cu care am obţinut rezultate, este corect, practic, frumos. Aşa că...vă încurajez să fiţi curioşi, să îl experimentaţi, pentru că , deşi sunt la început, am trăit bucuria schimbării. Vă doresc tuturor să trăiţi o viaţă extraordinară!

Fiecare mic succes îi ajută pe toți în a prinde încredere în ceea ce are fiecare de făcut!

Este programul clubului potrivit pentru tine ?

Verifică dacă este cu adevărat pentru tine ce avem noi de oferit în cadrul Clubului de suport...

Programul Seed System este pentru tine dacă...

 • ✅ Ești antreprenor și vrei să-ți conduci afacerea cu succes
 • ✅ Ești manager / team leader și vrei să dobândești un stil de leadership ce-i ajută pe cei din jur să crească
 • ✅ Ești profesionist într-un domeniu sau freelancer și vrei să devii performant în carieră
 • ✅ Te-ai săturat să dai cu zarul când vine vorba de strategie de creștere pe termen lung și vrei să elimini stresul cashflow-ului din afacerea ta
 • ✅ Vrei să transformi munca pe care o faci în vocația care-ți pune în valoare talentele naturale.

Programul nu ți se potrivește dacă...

 • 🚫 Nu vrei să-ți asumi 100% responsabilitatea evoluției afacerii tale
 • 🚫 Încă mai crezi că îți este predestinată viața pe care o ai și că indiferent ce ai face, nimic nu se va schimba
 • 🚫 Încă mai crezi că sistemul economico-politic din România (sau țara în care trăiești) îți pune bețe în roate
 • 🚫 Nu ești dispus să acorzi un minim de o oră pe săptămână pentru a aplica pașii Sistemului DCI
 • 🚫 Crezi că numai de unul singur poți evolua, fără ajutorul unei comunități care să te susțină

Înscrierile s-au încheiat!

Day
Hour
Minute
Second

Mastermind 90 zile

1241 RON (TVA inclus) / 90 zile
 • 1X Program de 90 zile implementare a Sistemului Tiparelor mentale în cariera și afacerea ta (3 luni)
 • 12 Module în format Video
 • Platformă on-line și grup privat pe Facebook
 • Întâlniri săptămânale la clasă și on-line
 • Suport on-line în aplicare
 • Acces pe viață la materialele clubului

knowhow-guarantee
Încearcă programul clubului fără niciun risc!

Încearcă programul clubului, participă la câteva întâlniri fără nicio grijă că ai făcut o investiție proastă. Dacă la un anumit moment consideri că acest program nu este pentru tine, că nu rezonezi cu informațiile sau nu îți sunt de folos, poți oricând să ne spui în timpul programului și noi îți vom returna plata făcută pentru înscriere, fără să te mai batem la cap cu întrebări.

Echipa.

Întrebări frecvente

Iată câteva răspunsuri la cele mai frecvente întrebări despre ce înseamnă Clubul Seed System!

livia-soare

Contact

Dacă ai întrebări despre Clubul Seed System și înscriere nu ezita să o contactezi pe Livia !

livia@diamondsystem.ro

tel: 0756433608

Trimite mesaj

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
Până pe 31 martie
00 Days
00 Hrs
00 Mins
00 Secs
Înscrierile s-au încheiat
Beneficiază de reducerile la cursuri în luna martie!
Înscrie-te!