Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

Seed System Mentoring

Prin aplicarea Sistemului Diamond Cutter transformarea ta devine inevitabilă…

Succesul este de multe ori contra-intuitiv și nu este evident cum ajunge să se întâmple în viețile noastre.

Felul cum lucrăm în atingerea obiectivelor este bazat pe sistemul tiparelor mentale, care stă la baza Șlefuitorului de Diamante, și care se potrivește peste orice tip de obiectiv și activitate pe care o desfășori. Folosind înțelepciunea din Șlefuitorul de Diamante în anul 1981 Geshe Michael Roach a ajutat la înființarea societății Andin Diamond International in Manhattan, firma ajungând sa aibă una din cele mai rapide evoluții din istorie. În 2009, după ce atinsese a cifra de afaceri de 250 milioane de dolari, Andin International a fost achiziționată de grupul Rich Line al lui Warren Buffet.

Seed System Mentoring

Sistemul semințelor este un sistem coerent, logic, funcționează de fiecare dată, este simplu și plăcut de pus în practică. Nu doar că te ajută să-ți îndeplinești obiectivele, dar în timp ce-l aplici, îți dezvolți un stil de leadership care-i ajută și pe cei din jur să crească.

Tiparele mentale stau la baza oricărui obiectiv. Fără a fi conștient de ce ai de făcut la nivel de tipare mentale, îndeplinirea obiectivelor după metode strict convenționale funcționează doar uneori. Începând să aplici acest sistem în munca ta, elimini nesiguranța și incertidutinea oricărei activități.

Odată ce înțelegi cum funcționează tiparele mentale (sau semințele mentale) și începi să pui la un loc toate elementele și condițiile necesare în viața ta, transformarea rodește în mod automat. Pachetele de lucru 1 la 1 de care poți beneficia în cadrul programului de mentoring sunt:

  • Creșterea venitului (bani precum oxigenul)
  • Relații împlinite (personale și profesionale)
  • Energie fizică, energie emoțională și corp sănătos
  • Minte liniștită și putere de concentrare / Managementul tranzițiilor
  • Leadership pe pilot automat(contribuție pentru cei din jur)

Exact precum un măr care continuă să producă mere, vei continua să ai succes în viața ta. Pentru că dobândești metoda plantării semințelor mentale care funcționează de fiecare dată!

Pentru a descoperi care sunt primii pași pe care-i poți face în direcția dorită, apasă pe butonul de mai jos și programează-te la o ședință introductivă pentru a discuta cu unul din consultanții noștrii!