Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Seed System Mentoring

Prin aplicarea Sistemului Diamond Cutter transformarea ta devine inevitabilă…

Succesul este de multe ori contra-intuitiv și nu este evident cum ajunge să se întâmple în viețile noastre.

Felul cum lucrăm în atingerea obiectivelor este bazat pe sistemul tiparelor mentale, care stă la baza Șlefuitorului de Diamante, și care se potrivește peste orice tip de obiectiv și activitate pe care o desfășori. Folosind înțelepciunea din Șlefuitorul de Diamante în anul 1981 Geshe Michael Roach a ajutat la înființarea societății Andin Diamond International in Manhattan, firma ajungând sa aibă una din cele mai rapide evoluții din istorie. În 2009, după ce atinsese a cifra de afaceri de 250 milioane de dolari, Andin International a fost achiziționată de grupul Rich Line al lui Warren Buffet.

Seed System Mentoring

Sistemul semințelor este un sistem coerent, logic, funcționează de fiecare dată, este simplu și plăcut de pus în practică. Nu doar că te ajută să-ți îndeplinești obiectivele, dar în timp ce-l aplici, îți dezvolți un stil de leadership care-i ajută și pe cei din jur să crească.

Tiparele mentale stau la baza oricărui obiectiv. Fără a fi conștient de ce ai de făcut la nivel de tipare mentale, îndeplinirea obiectivelor după metode strict convenționale funcționează doar uneori. Începând să aplici acest sistem în munca ta, elimini nesiguranța și incertidutinea oricărei activități.

Odată ce înțelegi cum funcționează tiparele mentale (sau semințele mentale) și începi să pui la un loc toate elementele și condițiile necesare în viața ta, transformarea rodește în mod automat.

Ca orice sămânță plantată, ea cere timp pentru a rodi. De aceea este bine avem răbdare de îndată ce începem să implementăm acest sistem până vedem primele rezultate. Iată mai jos și o estimare generală despre ce rezultate pot apărea în timp:

  • 🗓️după 3 luni – apar primele rezultate (mici schimbări în felul cum vezi munca și obiectivele din perspectiva semințelor + începi să integrezi noul mod de lucru cu semințele)
  • 🗓️după 6 luni – rezultate notabile (ex: rasare un proiect nou, o primă, sau un bonus semnificativ)
  • 🗓️după 12 luni – rezultate majore (un nou partener/parteneriat important apare, un business validat, care crește, funcționează, creștere organică…etc)
  • 🗓️de la 24 luni în sus – se întâmplă ceea ce numim, miracole (noi contexte favorabile apar, extinderea pieței pe care o deservești cu serviciile și produsele tale, o viziune extinsă asupra muncii tale, o transformare interioară și exterioară, etc…)

Evident că aceste perioade sunt o estimare, iar rezultatele se pot accelera printr-o motivație puternică.

Ca direcție de lucru ne putem raporta la cele 5 obiective principale care ne ajută să avem o viață împlinită.

  • Creșterea venitului (bani precum oxigenul)
  • Relații împlinite (personale și profesionale)
  • Energie fizică, energie emoțională și corp sănătos
  • Minte liniștită și putere de concentrare / Managementul tranzițiilor
  • Leadership pe pilot automat(contribuție pentru cei din jur)

Exact precum un măr care continuă să producă mere, vei continua să ai succes în viața ta. Pentru că dobândești metoda plantării semințelor mentale care funcționează de fiecare dată!

Programează-te la o sesiune de strategie

Dacă ești antreprenor și vrei să dezvolți un stil de management operațional și de creștere al afacerii tale bazat pe sistemul semințelor (#seedsystem), atunci s-ar putea să-ți fie extrem de folositoare sesiunea de descoperire a strategiei cu Octavian Baban.

În cadrul acestei sesiuni vom aborda următoarele subiecte:

Situația prezentă

Vom analiza situația ta prezentă pentru a identifica ce funcționează și ce nu.

Direcții de creștere

Vom identifica ce soluții de îmbunătățire și creștere sunt posibile pentru tine într-un trimestru de activitate și după.

Obstacol #1

Vom descoperi obstacolul #1 care te ține pe loc din evoluție.

Planul în 4 pași

Vom stabili un plan în 4 Pași ai sistemului semințelor, reprezentând planul celui mai important obiectiv al tău.

Hai să ne cunoaștem!

Începe cu cel mai important obiectiv al tău și hai să vezi cât de elegant poate
funcționa sistemul semințelor pentru tine!

Seed your Business Mentoring

“Prin implementarea sistemului semințelor în afacerea ta, îți poți recăpăta libertatea, poți crește într-un mod sănătos și susținut și nu în ultimul rând, faci toată munca cu bucuria și entuziasmul pe care l-ai avut încă de când ai plecat pe drumul antreprenoriatului.”