Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Despre

Octavian Baban

Octavian Baban

#seedsystem coach & trainer

Coach și trainer în Sistemul Semințelor, fondator Diamond System România.

Inginer de pregătire, mereu mi-am dorit să descopăr un sistem coarent, care funcționează pentru realizarea celor mai importante obiective profesionale și personale.

Așa am ajuns să studiez în 2014 Sistemul Șlefuitorului de diamante, iar din 2017 am devenit trainer acreditat al acestui sistem în cadrul Colegiului de Management din Sedona. Acum am bucuria de a-i îndruma și pe alți oameni, antreprenori sau profesioniști care doresc să elimine incertitudinile în calea lor de evoluție continuă.

Diamond System Romania

Din septembrie 2014, de când am avut primul eveniment în Romania cu Geshe Michael Roach si echipa Diamond Cutter Institute, a luat naștere Diamond System Romania. Suntem o divizie a Institutului Diamond Cutter Global, prin intermediul căreia este predat acest sistem în mod corect de către îndrumători acreditați care au participat la cursurile de formare ale Colegiului de Management Internațional din Sedona (SCIM).

Dacă învățăm metoda prin care să plantăm și să îngrijim semințele potrivite, atunci avem puterea de a manifesta în viața noastră, orice vis ne dorim. Numele Institutului Diamond Cutter își are originile în străvechea scriere intitulata “Sutra Șlefuitorului de Diamante”. Este cea mai veche carte tipărită din lume și se găsește în multe țări din Asia. În carte sunt explicate cele mai importante idei despre cum putem planta semințele ce ne creează viața și lumea noastră. Institutul Diamond Cutter a fost înființat de Michael Roach, primul american în ultimii 600 de ani care a primit titlul de Geshe, și unul dintre co-fondatorii Andin International, compania în care a activat și aplicat sistemul DCI timp de 15 ani, crescând-o de la zero până ce a fost achiziționată de Warren Buffet.

Sistemul Diamond Cutter (sau sistemul semințelor) oferă o idee nouă și importantă pentru perfecționarea succesului, un sistem care funcționează de fiecare dată. Se bazează pe adevărul imperturbabil că tot ceea ce ni se întâmplă vine din modul cum îi tratăm noi pe cei din jur. Mai mult de atât, Institutul Diamond Cutter oferă o explicație clară despre cum anume ceea ce facem noi altora este stocat sub forma unei semințe în mintea noastră. Aceasta sămânță rodește în minte și apoi determină lucrurile și oamenii pe care-i vedem în jurul nostru.

DCIG a fost conceput ca o modalitate de a recunoaște natura universală a celor mai mari idei ale filozofiei asiatice și de a face aceste idei practice în forma „Sistemul Semințelor – Diamond Cutter”, o metodologie de leadreship și succes în rândul guvernelor, corporațiilor, antreprenorilor și alți profesioniști din întreaga lume.