Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

4 Puteri pentru eliminarea unui rezultat nedorit

O unealtă foarte des folosită în sistemul semințelor, este tehnica celor 4 puteri pentru eliminarea unui tipar negativ. Dacă există în viața ta o situație sau un rezultat nedorit, care persistă de mai mult timp, atunci e timpul să începi să examinezi tiparul mental asociat acelei situații să să faci pașii necesari pentru a-l stopa.

De multe ori, tiparul negativ perpetuat este mascat sub forma unui obicei care ne aduce o oarece doză de satisfacție. Tocmai de aceea, este foarte greu de recunoscut ca fiind un tipar nedorit.

Dar dacă înțelegi această unealtă (a celor 4 puteri) și o aplici sistematic, tiparul nedorit se va usca, iar roadele lui vor dispărea din viața ta.

Pe scurt, cele 4 puteri sunt:

  1. Puterea fundației
  2. Puterea regretului inteligent
  3. Puterea reținerii (înfrânării)
  4. Puterea antidotului

În materialul video de mai jos, am dat un exemplu despre cum se aplică această unealtă pentru eliminarea conflictului. Pentru marea majoritate a oamenilor, starea de conflict, este consumatoare de timp, resurse emoționale, resurse energetice și poate chiar de bani.

Există și o parte bună a conflictului, atâta timp cât îl direcționezi către curățarea unor afecțiuni interioare. Dar în restul situațiilor, este nedorit.

Spor la grădinărit ! 🌱

photo by TangerineNewt

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Înscrie-te și urmărește cele 7 lecții video despre unelte sistemului semințelor.

Așteaptă puțin te rog!

Felicitări!

Te-ai înscris. Verifică-ți te rog adresa de mail pentru confirmare!

Deasemenea, verifică și directorul SPAM și adaugă-mi adresa în lista ta de contacte!