Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Rescrierea istoriei personale

Multe din instrumentele ce ne ajută să evoluăm, au de a face cu a curăța sau a da la o parte niște obstacole, mai degrabă decât a pune ceva peste. Dacă ne reamintim că esența fiecărui om nu este ceva bătut în cuie, adică nedefinit sau necreat în sine, există posibilitatea unei evoluții către perfecțiune proprie și personală.

În acest sens, istoria personală a fiecărui om joacă un rol important.

Probabil există în viața fiecărui om anumite evenimente din trecut ce au avut un puternic impact emoțional. Unele au avut efecte neplăcute o perioadă lungă de timp, altele încă își mai fac simțită prezența prin retrărirea acelei emoții declanșată de diferiți factori.

În materialul de mai jos îți propun un exercițiu cu linia timpului. Este o unealtă despre care am auzit prima dată în practitionerul NLP și este foarte puternică. Acum că știm și de principiul ecranului gol al realității (vacuitate) pe care este proiectat filmul dictat de semințele mentale ce se deschid în fiecare clipă, putem folosi această unealtă cu efecte și mai puternice.

Spor la grădinărit!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!