Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Cum închizi o relație când nu te mai regăsești în ea astfel încât să nu plantezi negativ ?

Fiecare om trăiește în centrul unei vaste rețele de relații, ca un păinjen care stă în mijlocul unei pânze imense pe care a țesut-o. Mare parte din viața noastră este amprentată de interacțiunea cu o multitudine de oameni de la serviciu, cu toți membrii familiei, chiar și cu străinii pe care îi întâlnim zi de zi la magazin sau când ne conducem mașina.

Dar în general, viața noastră este definită de două tipuri de relații:
🔰 relațiile de acasă cu partenerul de cuplu, cu copii sau cu părinții noștri și cu tot cercul de prieteni.
🔰 relațiile din afaceri cu investitorii noștri, cu partenerii de afaceri, cu furnizorii, cu angajații și cu clienții noștri.

Și toate aceste relații decid în fapt cine suntem noi și determină gradul nostru de fericire. Ele ne motivează către aspectele pozitive ale vieții și ne determină să facem fapte bune.

Când merg bine, relațiile sunt una din cele mai mari surse de bucurii în viață dar și când merg prost, pot aduce cele mai mari neplăceri.

Dar ce ne facem când relația se termină? Nu ne mai regăsim în ea și vrem să închidem capitolul cu cât mai puține daune (mentale, emoționale, materiale, etc)

Vezi în videoul de mai jos câteva idei practice despre cum să închizi o relație personală sau profesională.

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!