Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

25 de idei pentru accelerarea semințelor pe bani

În cadrul uneia din întâlnirile clubului seed system, membrii ne-au rugat să facem o trecere în revistă a mai multor tipuri de semințe pe financiar și idei pentru accelerarea lor.

Eu cu Livia și Felician am pus pe hârtie cele mai bune idei care ne-au venit și iată ce a ieșit. Sunt idei de semințe ce nu țin sisteme convenționale sau de specificul muncii tale. Ele se pot aplica de oricine și în orice domeniu activează.

În mod special nu am pus rezumatul lor în acest articol, pentru a urmări materialul video până la capăt cu pixul în mână. Iar dacă-ți iei notițe, la fiecare idee, lasă un spațiu liber sub ea și completează cum s-ar putea aplica (și față de cine) în propria ta situație.

Spor la plantat semințe bune! 🌱☕

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!