Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Cum spargi tavanul de sticlă al afacerii tale (2 etape)

Am auzit despre această întrebare acum 2 ani, în timpul serialului Pomul cu piersici. Se întâmplă tuturor, să simți că ai parte de creștere în afacere sau în cariera ta, iar la un moment dat să ai un obstacol invizibil, peste care nu ști cum să treci.

Dacă ar fi să observăm un copil mic, el are salturi imense în evoluție de la o zi la alta. Noi, în schimb, oameni maturi… care știm mai multe (în teorie), simțim foarte mici diferențe în evoluție de la o zi la alta.

Discutăm în acest video despre 2 etape în aplicarea sistemului semințelor pentru a sparge tavanul de sticlă al afacerii tale. Cele 2 sunt:

✔️Etapa #1 ” egalizare” – a-i vedea pe toți ca având drepturi egale pentru succes

✔️Etape #2 “Tiparul mental” – Cei 4 pași pe un tipar similar cu obiectivul tău

Vezi materialul și trasează un plan al celor 4 pași pentru tine personal!

PS. Pe 7 aprilie, dăm startul unei noi serii a acceleratorului semințelor din cadrul clubului seed system. Rezervă-ți 3 luni pentru a studia și implementa uneltele acestui sistem în munca și în afacerea ta!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!