Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

Meditația Cafelei – Arma secretă pentru a planta noi tipare mentale puternice

Una din vorbele des întâlnite la Geshe Michael Roach atunci când vorbește despre sistemul Diamond Cutter vs. alte sisteme este următoarea: “Dacă un sistem este adevărat, atunci ar trebui sa fie simplu și plăcut de pus în practică.”

Nu este deloc adevărat că dacă vrei să plantezi noi tipare mentale puternice, e nevoie de mult efort și de stres. Dacă înțelegi cu adevărat acest sistem, realizezi că este chiar opus față de restul : Atunci când aplici cele mai eficiente unelte spirituale, cele mai puternice chei ale succesului, prin definiție sunt simple, plăcute și ușor de pus în practică.

Meditația Cafelei (Coffee Meditation) – pasul 4 din sistemul DCI, este una din cele mai plăcute practici, dar și cea mai puternică și absolut necesară pentru ca tiparele mentale să se dezvolte. Dacă sari peste Meditația Cafelei, sari peste succes și fericire.

GMR : “Meditația Cafelei face diferența între a ți se îndeplini tot ce-ți dorești de la viață, sau nu. Nu fi dezamăgit pentru cât de simplu este s-o faci, sau faptul că te gândești la toate lucrurile bune pe care le faci pentru ceilalți nu este o activitate intensă.” ~ din cartea Karma Iubirii.

Urmărește acest material video în care Geshe explică cât de simplu se face Meditația Cafelei.

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!