Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Introducere in principiile Șlefuitorului de Diamante

Una din cele mai mari companii din Rusia din domeniul bancar și petrolier a pus cartea Șlefuitorul de Diamante drept lectură obligatorie pentru fiecare nou angajat. Același lucru s-a întâmplat și cu alte câteva companii din China și din Singapore, țări pe unde echipa DCI au ținut multe cursuri în ultimii ani. Este foarte interesant cum au luat naștere cursurile Institutului Diamond Cutter mai mult în aceste țări din zona asiatică, plus Rusia, dar și zona Europeană, pe când în SUA, încă nu s-a ținut nici un retreat intensiv DCI.

Așa că pentru cine are ochi să vadă și urechi să audă aceste principii îți pot schimba cu adevărat viața. În acest sens, putem spune că e nevoie să ai tiparele mentale potrivite pentru a putea înțelege o învățătură. Iar noi suntem norocoși pentru ca îl avem invitat a 2-a oară pe Geshe Michael Roach în România pentru a ne transmite mai departe aceste învățături.

În cele 2 materiale video de mai jos, Geshe Michael Roach oferă o introducere în principiile sistemului Diamond Cutter. Dacă le înveți, îți poți atinge orice obiectiv ai avea în viață, iar partea frumoasă este că automat ajuți și restul oamenilor să-și îndeplinească orice vis.

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!