Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Cum să recunoști și să eviți o ofertă proastă

De multe ori în muncă și în viața noastră suntem puși în situația de a lua decizii. După cum ai citit și în Management Karmic, deciziile sunt cel mai mare factor de stres pentru un antreprenor.
Câteva exemple ar fi:
– Cum abordăm campanie de promovare a noului produs? Publicitate online, sau offline.
– Dacă alegem publicitatea online, ce alegem? prin Facebook? Google Adwords? Email marketing?
– Unde organizăm teambuildingul? la munte sau la mare? sau în Delta Dunării?
– Ce tip de mobilier să cumpărăm pentru birouri? Scaune roșii sau verzi?
etc… decizii peste decizii…

Ori de câte ori suntem puși în fața unei decizii, se zice că nu este o situație bună conform cu Sistemul Diamond Cutter. Această situație, după cum îi zice Geshe Michael Roach, se numește “A Diamond Deal”. Orice decizie am lua are plusuri și minusuri, nu vom fi niciodată pe deplin satisfăcuți.

Exemplul clasic din lumea comercianților de diamante este atunci când vânzătorul îți dă să alegi între un diamant galben și unul cu un punct mic negru pe el. Evident că nici unul nu este bun, dar îți scoate în evidență mica eroare de pe diamantul cu punctul negru, pentru ca apoi să ți-l vândă pe cel galben, tu crezând că ai făcut alegerea perfectă.

În seria de filmulețe de mai jos Geshe Michael îți explică cum să-ți dai seama când ești prins între două decizii proaste și apoi cum să “plantezi” ceea ce-ți dorești cu adevărat.

Enjoy !

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!