Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Lecția 3 – O metodă care funcționează de fiecare dată

Ai aflat până acum despre Vacuitate (potențialul ascuns al tuturor lucrurilor), și care este utilitatea lui. Iar acum vom merge puțin mai departe, și vei afla despre cum funcționează semințele sau tiparele mentale.

Tot în această lecție vei învăța de ce simpla dorință de a deveni mai bun, sau psihologia pozitivă nu funcționează de fiecare dată, iar dacă vreuna din metodele convenționale a funcționat vreodată, a funcționat datorită tiparelor mentale ce se declanșează mereu în mintea ta, și nu datorită metodei în sine.

Dacă înțelegi cum funcționează tiparele mentale poți schimba orice lucru din viața ta, începând cu stabilitatea financiară, relații împlinite, sănătatea până la liniștea mentală și capacitatea de a contribui pentru cei din jurul tău.

Metodele convenționale de a îndeplini un obiectiv sunt asemănătoare unei aspirine…

Crezi că aspirina funcționează de fiecare dată? 
Ce se întâmplă atunci când iei o aspirină, dar durerea de cap nu se duce?
Ar fi indicat să nu mai iau aspirine când mă doare capul?
Cum poți face ca aspirina să funcționeze de fiecare dată?

Află răspunsul la aceste întrebări urmărind materialul video cu lecția 3 – Prima mea durere de cap, mama mea și cea mai nefericită zi din viața mea

https://www.youtube.com/watch?v=mu7sLDpdloI

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!