Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Lecția 2 – Cum poți folosi conceptul vacuității pentru a avea mai mulți bani

In prima lecție ai aflat direct de la Geshe Michael Roach explicația vacuității sau a potențialului ascuns, conceptul de bază de care s-a folosit pentru a genera acel succes enorm pe perioada cât a fost vicepreședinte la Andin International. Tot Geshe Michael recomandă să urmărești demonstrația cu pixul de minim 3000 de ori până va începe să aibe sens în mintea ta.

Acum trecem la explicația practică a acestui concept, și vom afla de ce utilizarea principiului vacuității este cheia în evoluția ta și a afacerii tale. Tu ești 100% responsabil pentru toate experiențele bune sau rele ce ți se vor întâmpla.

Află urmărind materialul video de mai jos, cum poți să te folosești de conceptul potențialului ascuns (al vacuității) ca să ai parte de succes financiar în munca sau afacerea în care ești implicat.

Te invit să urmărești în continuare lecția video #2 – “Cei patru pași în acțiune”
(apasă pe CC pentru a vedea subtitrarea !)

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!