Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Tipare mentale pentru frumusete!

În articolul de azi m-am gândit  să extrag pentru tine câteva idei din cartea “Karma iubirii” scrisă de Geshe Michael Roach – idei despre cum să vedem frumusețe fizică și cum să ne menținem noi frumusețea de-a lungul timpului.

Tipare pentru a vedea frumusețe fizică la alții

Dacă există anumite părți fizice la partenerul tău de viață pe care nu le percepi ca fiind frumoase (poate nu îți plac urechile, nasul, sânii etc) e nevoie să plantezi o sămânță pentru frumusețe undeva unde acum tu nu vezi frumusețe.

Pentru ca frumusețea să se întoarcă la tine, va fi nevoie să oferi tu frumusețe. Una dintre metode constă în felul în care vorbești cu oamenii.

În timpul zilei profită de fiecare ocazie ca să spui cuiva ceva frumos, ceva de bine. Încurajează-i pe toți cei din jur: caută cu atenție ceva ce ei fac bine, ceva minunat și spune-le acest lucru – mai degrabă decât să cauți părțile rele. Nu e nevoie să inventezi lucruri. Sunt multe miracole în lume, trebuie doar să le observi.

Nici nu conștientizăm că aproape tot ce ne înconjoară e deja un miracol. Cerul e un miracol. Apa e un miracol. Viața e un miracol.

Miracolele sunt posibile dacă folosești semințele. Totul poate fi schimbat. Inclusiv urechile partenerului sau sânii  partenerei!

Tipare pentru a vedea frumusețe fizică la noi înșine

Pur și simplu, trebuie să eviți să te enervezi în situații în care ai putea să te enervezi ușor. Frumusețea vine din faptul că nu ne enervăm.

Furia are un efect special asupra semințelor care ne fac să ne vedem frumoși: menține o furie pe cineva – resentimente sau supărare de orice fel – și poți observa la propriu cum în câteva săptămâni îți apar riduri și ți se albește părul.

Ridurile și firele albe vin de la noi, din faptul că ne înfuriem – iar procesul e complet reversibil. Dacă învățăm cum să nu ne enervăm în situații în care oricine s-ar enerva, treptat, frumusețea se va întoarce pe fața și pe corpul nostru.

Un nou concept în frumusețea personală – pentru femei 

Când ieși pe stradă, îți aloci timp și te aranjezi ca să arați bine. Să fii frumoasă ca o floarea, la care oamenilor să le placă să se uite.

Și să te gândești astfel: nu e pentru tine, nu e pentru egoul tău. Vrei să arați foarte bine ca să existe încă un lucru la care oamenii de pe stradă să se uite cu bucurie.

Ideea e să faci ceva ce s-ar putea să vrei să faci oricum pentru tine – să arați bine când mergi pe stradă – dar îți schimbi motivația. Poți să încerci într-un mod conștient să arați bine pentru ceilalți, ca sa-i faci fericiți?

Adică să faci ceva și din partea ta pentru ca lumea să fie un loc frumos pentru ceilalți. Frumusețea devine ceva frumos, nu ceva egoist – devine un zâmbet vizual pentru cei care te întâlnesc. Frumusețea devine curată, pură: o floare care merge pe stradă

Oferă încontinuu flori lumii – fă-ți un obicei nu doar să te îmbraci astfel, ci să și gândești în felul acesta pentru ceilalți, pentru plăcerea lor.

Cum se apreciază frumusețea fizică – pentru bărbați 

Dacă soția ta tinde să-și afișeze feminitatea în tot felul de situații sau flirtează cu toți și acest lucru te deranjează – atunci undeva, tu apreciezi în mod necuviincios frumusețea…uitându-te la materiale XXX pe internet…și în felul asta rănești relația altcuiva, în modul în care relația ta e rănită atunci când soția ta flirtează cu cineva.

Există o apreciere cuviincioasă a faptului că o femeie arată bine și o apreciere necuviincioasă a faptului că arată bine. Un corp frumos poate fi cel mai frumos lucru din lume. Dar există un mod cuviincios de a aprecia frumusețea – unul care nu rănește pe nimeni.

Sper să fie de folos toate ceste idei. Îți doresc să vezi frumusețea din orice te înconjoară.

Dacă vrei să dai mai departea acest articol, aici este link-ul pe care îl poți folosi

Tipare mentale pentru frumusete!

Pe curând !

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Înscrie-te și urmărește cele 7 lecții video despre unelte sistemului semințelor.

Așteaptă puțin te rog!

Felicitări!

Te-ai înscris. Verifică-ți te rog adresa de mail pentru confirmare!

Deasemenea, verifică și directorul SPAM și adaugă-mi adresa în lista ta de contacte!