Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

În direct din Sedona: ”Sistemul DCI în lumea întreagă”

https://www.facebook.com/sedonacollegeinternational/videos/2044883325833634/

Zilele trecute s-a încheiat o nouă sesiune academică la SCIM (Sedona College of International Management), colegiul unde sunt antrenații viitorii traineri în Sistemul Șlefuitorului de Diamante. Pe finalul acestei sesiuni Geshe Michael Roach a intrat în direct cu cei de pe Facebook pentru a le mai prezenta ce lucruri interesante se mai desfășoară în cadrul colegiului și în lumea întreagă cu privire la studiul și aplicarea Șlefuitorului.

Câteva idei din acest live:

  • GMR se simte încrezător pentru noua generație de traineri: În Taipei au avut 3000 de participanți la o seară introductivă, iar trainerii DCI (în număr de 30) au reușit să susțină tot grupul de oameni.
  • Cum scapi de ochelari? sau cât de mult privești în viitor despre cum poți ajuta alți oameni? oare există o legătură?
  • Care sunt cauzele unei secete și o poveste despre cum un călugăr din mănăstirea lui a readus apa potabilă.
  • Cum poți crește un business în online care în același timp se ocupă cu propagarea înțelepciunii și îi ajută pe oamenii să scape de adicții
  • Despre oamenii de afaceri care și meditează în același timp, nu există nicio contradicție în a fi implicat în afacere și în același timp a fi un bun meditator
  • Despre vacuitatea cauzei și a efectului – de ce momentan nu putem planta semințe fără un partener karmic și nu putem recolta rezultatul fără un vehicul (atenție! să urmărești de mai multe ori această secțiune, iar apoi las-o să coacă în mintea ta!)

Spor la grădinărit!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!