Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

"The Amazing You" Interviu

Am vrut să fac un interviu cu Dr. Dragoș (realizatorul documentarului The Amazing You), pentru că vreau să arăt cât mai multor oameni că e posibil să realizezi orice vis îți propui atunci când ajungi pe calea corectă. El este primul român care a realizat un film documentar de dezvoltare personală. Iar drumul pe care l-a parcurs Dragoș poate fi o inspirație pentru mulți.

Mai mult decât detaliile specifice ale călătoriei lui de până acum, am discutat în acest interviu și despre câteva din corelațiile cauzelor ce au dus la îndeplinirea proiectului său. Pentru că mai mult ca sigur, orice succes în drumul tău trebuie să aibă o cauză specifică.

Câteva din punctele atinse în acest interviu:

  • Cum să-ți urmezi pasiunea indiferent de ce ar presupune acest lucru
  • Cum a ajuns să fie difuzat periodic  documentarul într-o școală din Siria
  • Exemple despre cum poți să servești și să ajungi la mentorii tăi
  • Cum faci să nu mai duci grija cazării oriunde ai călători pe lumea asta

Enjoy !

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!