Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Studiu de caz: Cum plantezi o afacere de 100.000 Euro

În acest material video vom prezenta un studiu de caz simplu și la obiect – Cum pui bazele unei afaceri de 100.000 Eur pe an, cifră de afaceri, folosindu-te de modelul Șlefuitorului de Diamante.

În cadrul evenimentului Open Connect, organizat de Dragoș Rouă, Gec Diaconu, unul din membrii Diamond Cutter România, a avut un mentoring despre cum să pui bazele unei afaceri de 100.000 Eur, ajutându-i pe alții să aibă succes.

Este vorba de Reiki Rays, siteul la care lucrează Gec din 2012 și până acum. Îmi place că a oferit și exemple clare despre momente din parcursul afacerii când nu a avut mereu intenția de a ajuta pe ceilalți și cum imediat se resimțea asta asupra succesului firmei.

Iar apoi, imediat ce și-a mutat focusul de la câștigul 100% individual, la câștigul colectiv, al tuturor celor implicați în ecosistemul afacerii lui, imediat s-a văzut creșterea profitului.

Sunt sigur că în viitorul apropiat, vom vedea cât mai multe astfel de afaceri “plantate” în mod sănătos, conform cu principiile corecte ale cauzei și efectului. Gândește-te cum ar fi să trăiești într-un astfel de mediu, în care fiecare antreprenor caută să creeze valoare pentru toți !

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!