Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Cum te simți atunci când un tipar negativ se consumă.

flame_1024x1024Probabil, pentru început și pentru majoritatea dintre noi, mai important decât cei 4 pași pentru plantarea unui tipar nou mental, sunt cele 4 Puteri Puteri pentru eliminarea unui tipar negativ.

Unul din marile avantaje ale Sistemului Diamond Cutter este dacă îți îndeplinești ceea mai mare dorință pe care o ai prin cei 4 pași, atunci vei prinde încredere și vei începe să fii cât mai conștient de cum funcționează legea cauzei și efectului în toate aspectele vieții tale.

Iar cel mai mare obiectiv în primul rând este să reușim să ne eliberăm de tiparele negative. Sunt acele tipare ce ne țin în suferință și ne dau percepția unei realități negative.

De cele mai multe ori, tiparele negative nu le putem observa așa ușor pentru că le-am cărat în spate toată viața. E ca și cum ar face parte din identitatea noastră. Mulți oameni nici nu gândesc că s-ar putea simți vreodată liberi cu adevărat.

Iată un scurt material video de la conferința business-intensive din septembrie 2015, în care Geshe Michael Roach, explică în stilul lui caracteristic, ce se întâmplă atunci când un tipar sau o sămânță negativă se consumă și te eliberezi de povara ce ai cărat-o în spate atâția ani.

Fie ca voi toți să fiți cu adevărat liberi !

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Înscrie-te și urmărește cele 7 lecții video despre unelte sistemului semințelor.

Așteaptă puțin te rog!

Felicitări!

Te-ai înscris. Verifică-ți te rog adresa de mail pentru confirmare!

Deasemenea, verifică și directorul SPAM și adaugă-mi adresa în lista ta de contacte!