Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Cum să te bucuri de banii tăi

ce sa faci atunci cand ai bani, dar nu te poti bucura de ei. Iata o solutie simpla, aplicand principiile Slefuitorului de Diamante !

@foto – Alex Hudițan

“Cum să te poți bucura de banii tăi”… Iată un tipar mental ce ar fi bine să-l exersezi cât mai des !

Una din cele mai mari confuzii care există în lumea noastră este că banii aduc fericirea. Iar cei care se feresc să creadă 100% în această afirmație, zic, cel mult, că o întrețin.

Dar acum, după ce ai mai studiat puțin din principiile tiparelor mentale și al potențialului ascuns al fiecărui lucru, sper că te-ai obișnuit cu modul cum funcționează aceste tipare și nu mai crezi că pot răsări mere, plantând pere. Este logic ca dacă vrei o experiență plăcută, trebuie să produci o cauză similară.

Exista 4 situații diferite ce demonstrează că banii în esență nu produc bucurie, deoarece:

  1. exista oameni fericiți și cu bani
  2. exista oameni fericiți și fără bani
  3. exista oameni nefericiți și cu bani
  4. exista oameni nefericiți și fără bani

Logic ar trebui să deduci că nu exista o corelație directă.

“Pentru orice îți dorești în viață, trebuie să plantezi o sămânță”   ~ Geshe Michael Roach

Iar în cazul acesta, a te putea bucura de banii tăi, sau de lucrurile din jurul tău vine exact dintr-o cauză similară : “A te bucura de succesul celorlalți” (inclusiv succesul așa-zișilor adversari ai tăi ). Iar pe partea negativă, ai nevoie să stopezi perpetuarea tiparului mental de invidie pentru ceilalți sau pentru succesul lor.

Iată și un scurt interviu pe care mi l-a luat Daniel Tănase acum ceva vreme, în care discutam fix despre acest tipar mental. Daniel Tănase și-a lansat în acest an noul lui blog de educație financiară și a inspirat deja o mulțime de oameni să-și pună la punct capitolul bani din viața lor. Îți recomand să-i citești și cartea (“Salvează-ți banii“) și să urmărești interviul nostru de mai jos !

Spor la plantat !

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!