Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Făuritorul de visuri

În tradiția tibetană se pune foarte mare accent pe mentorul tău de suflet. El este cel care te introduce în calea ce te va elibera cu adevărat de toate constrângerile mentale.

Mi-a plăcut foarte mult acest discurs al lui Geshe Michael Roach de la Humancamp 2014, deoarece povestește fix despre acest lucru: Cât de mult l-a ajutat mentorul lui de suflet (Khen Rinpoche) să evolueze. Relația ta cu mentorul care te ajută la fiecare pas este unică, trebuie să se potrivească la fix, ca o mănușă, ca să funcționeze.

GMR: “probabil nici nu-ți poți imagina ce potențial ai. Așa că în primul rând ai nevoie să-ți găsești un făuritor de visuri (un învățător) ce-ți poate arăta ce potențial ai”.

Khen Rinpoche: “Întâi fii un Geshe, apoi mai am un vis pentru tine, mergi la NY și pornește un business”.

GMR: Apoi l-am cunoscut pe Warren Buffet. “Iar după ce-l cunoști pe cel mai mare investitor din lume, oare care ar fi următorul vis?”

Urmărește materialul video de mai jos pentru a afla continuarea !

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!