Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

[ep 01] Locul perfect pentru afacerea ta

Periodic am să fac scurte materiale video în care vom lua câte o convingere limitativă și o vom analiza, o vom demonta, folosind conceptul vacuității.

Prima convingere ce am observat că o au mulți oameni când vine vorba de a-și practica cariera, sau de a începe o afacere este că România nu este locul perfect pentru afacerea mea.

Primul pas este să faci raționamentul “pix”-ului și să identifici cel puțin o altă persoană care are o perspectivă total diferită față de cea dată de convingerea limitativă. Este cu atât mai de folos dacă acea persoană este una pe care o cunoști personal.

Dacă există cel puțin o persoană din jurul tău care se bucură că poate face o afacere sau își poate desfășura cariera în România, este logic că locația nu conține nimic intrinsec, prin natura ei, ce ar putea pune bețe în roate cuiva.

Iar în pasul 2, ai de contemplat care ar fi tiparele tale mentale ce ți-au dat această convingere limitativă până acum și cum ai putea acționa astfel încât pe viitor să nu le mai perpetuezi.

Mi-ar plăcea să aud cât mai multe povești de succes ale oamenilor care au trecut peste această convingere limitativă !

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!