Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Discursul lui GMR la TEDx Graz

Imediat după evenimentul DCI Nivelul 1 din septembrie anul trecut, Geshe Michael și echipa DCI au mers la Graz (Austria) pentru a participa la o conferință TEDx.

Sunt extrem de bucuros că în sfârșit a ajuns “pixul” la TED :).

Urmărește discursul până la capăt, chiar dacă ai mai văzut exemplul cu pixul de mai multe ori. În tradiția tibetană există 2 jurăminte foarte importante: 1) să nu te oprești din studiu și 2) să nu cauți mereu ceva nou de studiat, ceva ce nu ai mai auzit până atunci. Cele mai bune lecții sunt cele mai des întâlnite.

După cum ți-am zis și într-un articol trecut, înțelegerea completă a vacuității poate lua și 20 de ani, sau o viață întreagă. Așa că nu strică să revii mereu asupra pixului.

GMR:
“Dar nu vreau să fac afaceri cu diamante, este cea mai murdară afacere din lume”
Khen Rinpoche: “Nu-i adevărat ! Te trimitem acolo pentru că lotusul mereu va crește din noroi. Mergi și implică-te în cea mai murdară afacere din lume și hai să vedem dacă o poți face să fie pură !”

Enjoy !

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!