Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

ACIP – Proiectul de restaurare a textelor antice

Iată un proiect de suflet al lui Geshe Michael Roach: Assian Classics Input Project.

Dacă ești ca mine, probabil după ce ai citit prima dată cartea Șlefuitorul de Diamante, ai simțit s-o recomanzi mai departe celor apropiați, pentru că este într-adevăr una din cărțile ce au potențialul să schimbe radical viețile oamenilor.

Ce ai citit în Șlefuitor are la bază doar câteva din textele antice tibetane, în principal Sutra Diamantului Tăiat de Înțelepciune. Dar similar cu acest text, mai sunt alte câteva sute de mii de texte. Iar ca valoare fiecare text poate fi foarte ușor pus lângă operele lui W. Shakespeare, M. Eminescu sau alți mari clasici ai literaturii mondiale.

Acesta este proiectul ACIP, de restaurare a textelor antice și punerea lor la dispoziție în contexte relevante pentru societatea din ziua de azi. Prin simplul fapt că spui unui prieten de această carte, efectiv și tu contribui la răspândirea lor în lumea asta.

De ce?

Pentru că nici măcar aceste învățături nu există prin ele însele? Dacă dai mai departe învățătura cuiva care simți că are nevoie, atunci ghici ce? Ai plantat mai multă înțelepciune în viața ta. Iar această înțelepciune va veni sub forma altor învățături și îndrumători pe care-i vei întâlni de acum încolo și care te vor ajuta să avansezi în călătoria ta.

Ține minte, nici învățătorul și nici învățătura nu există prin ea însăși. Se plantează tiparul mental exact la fel cum plantezi tiparul mental pentru prosperitate.

După cum ai citit și în Șlefuitor, noi la nivel mondial trăim în perioada degenerării învățăturilor pe lumea asta. Foarte rar se întâmplă ca un om să se întâlnească cu dharma (calea ce-l poate elibera de toate tiparele negative) într-o viață, apoi și mai rar se întâmplă ca un om să o înțeleagă, iar apoi și mai rar ca el s-o practice cu adevărat.

Află mai multe detalii despre proiectul ACIP urmărind clip-ul de mai jos.

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!