Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Cum arată imaginea succesului în sistemul semințelor

Mulți dintre noi avem în minte o imagine a succesului. Această imagine, de obicei este promovată în societate ca fiind ceva perfect la prima vedere.

Dacă ai citit cartea Brave New World ,sau “Minunata lume nouă” de Aldous Huxley îți poți face o idee despre cum poate fi dusă la extrem această imagine a succesului.

Este acea imagine în care totul pare că se află în controlul tău, totul este strălucitor și parcă nu încape loc de nicio greșeală.

Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa când vine vorba despre sistemul semințelor.

În materialul video de mai jos, discut despre cum este definită imaginea succesului pentru cineva care aplică sistemul semințelor în munca lui sau în viață.

Este posibil să te relaxezi mult după ce înțelegi, cum este definit succesul în acest sistem. Spor la grădinărit !🌱😏

PS. Dacă vrei să-ți definești clar succesul și să faci pași concreți în direcția dorită, am 2 recomandări pentru tine:

1. Programează-te la o ședință introductivă de mentoring în sistemul semințelor aici:

Seed System Mentoring

2. Alătură-te clubului Seed System! Este grupul mastermind în cadrul căruia avem un program de 14 săptămâni în care înveți cum să implementezi treptat uneltele sistemului semințelor pentru creșterea afacerii și a carierei tale.

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!