Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Ce înseamnă să ai un partener perfect pentru tine?

Azi am vorbit cu colega mea, Livia Soare despre ”Cum e viața alături de partenerul perfect, care vine din semințe plantate conștient”.

În primul rând, amândoi am plecat de la ideea că relația de cuplu reprezintă ”cărămida de bază”, fundația pentru toate palierele unei vieți împlinite. Atunci când nu plantăm conștient un partener și o relație – semințele rodesc într-un mod aleatoriu în viața noastră, experiențele relaționale au foarte multe urcușuri și coborâșuri, se pot termina brusc, pot deveni disfuncționale – ceea ce generează sentimente și trăiri care ne pot ”deraia” într-un fel sau altul.

Probleme care pot apărea, pe lângă faptul că ne consumă foarte multe resurse mentale, emoționale și de timp – afectează foarte mult deciziile și mersul celorlalte direcții ale vieții noastre: afacerea, cariera, resursele financiare, sănătatea, liniștea sufletească.

Iată cum se simte și cât de important e să ne plantăm partenerul și relația, pentru a da eficiență întregii noastre vieți:

  • Totul se petrece într-o mare măsură conștient, nu simți că te ia valul emoțiilor și trăirilor intense;
  • Ai o mare liniște sufletească și să te poți concentra pe carieră sau misiunea personală;
  • Sentimentul de iubire este ca un soare călduț care te încălzește blând și constant și nu te arde dintr-o dată;
  • Nu simți că te mai lupți pentru relația ta – cu acele aspecte grosiere, care te pot deraia. Există muncă interioară, dar e pe aspecte mai rafinate, mai subtile;
  • Simți siguranță și confort emoțional, fizic;
  • Nu simți nevoia să schimbi nimic la tine și nici la partener;
  • Lucrurile care nu-ți plac la partener, nu te deranjează;
  • Te simți ca un stejar și nu ca o trestie dusă de vânt în toate direcțiile
    Ideea e că acestea sunt sentimente de cursă lungă. La simți pe termen lung, sunt stabile. Nu sunt cele trecătoare care pot apărea când și când, generate de anumite contexte. Ele rămân pe poziții, indiferent de ”furtunile” periodice ce apar în orice relație.

Vezi mai multe în materialul de mai jos!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!