Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Cum pui profitul pe primul loc?

Zilele trecute a avut loc conferința națională de finanțe personale și investiții, Money Days 2022, loc în care am avut ocazia să cunosc și să-i revăd pe mulți dintre cei care se ocupă cu educația financiară în România.

Vreau sa-ți împărtășesc o unealtă sau mai bine zis o metodă de a face din profitul afacerii tale un obicei, mai mult decât un eveniment care are loc la final de an, după ce contabilul îți trimite toate calculele.

Metoda se cheamă “Profit First”, se bazează pe cartea cu același nume scrisă de Mike Michalowicz. În România, îl avem pe Eusebiu Burcash, consultant certificat în metoda Profit First, care oferă multe resurse gratuite pe siteul : https://profitfirstromania.ro/

În materialul de mai jos, îți fac o scurtă prezentare a acestei unelte și argumentez și de ce poate funcționa pentru afacerea ta, așa cum a fost propusă de Eusebiu a fi adaptată la mediul antreprenorial din România.

PS. În sistemul semințelor, obiectivul pe domeniul financiar se cheamă – Bani precum oxigenul – adică să ai bani suficienți astfel încât să nu mai duci grija lor. Dacă vrei să implementezi uneltele și principiile acestui sistem în afacerea ta, am 2 recomandări pentru tine:

1. Programează-te la o ședință introductivă de mentoring în sistemul semințelor aici:
Seed System Mentoring

2. Alătură-te clubului Seed System! Este grupul mastermind în cadrul căruia avem un program de 14 săptămâni în care înveți cum să implementezi treptat uneltele sistemului semințelor pentru creșterea afacerii și a carierei tale.

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!