Shopping Cart

No products in the cart.

Cum pui profitul pe primul loc?

Zilele trecute a avut loc conferința națională de finanțe personale și investiții, Money Days 2022, loc în care am avut ocazia să cunosc și să-i revăd pe mulți dintre cei care se ocupă cu educația financiară în România.

Vreau sa-ți împărtășesc o unealtă sau mai bine zis o metodă de a face din profitul afacerii tale un obicei, mai mult decât un eveniment care are loc la final de an, după ce contabilul îți trimite toate calculele.

Metoda se cheamă “Profit First”, se bazează pe cartea cu același nume scrisă de Mike Michalowicz. În România, îl avem pe Eusebiu Burcash, consultant certificat în metoda Profit First, care oferă multe resurse gratuite pe siteul : https://profitfirstromania.ro/

În materialul de mai jos, îți fac o scurtă prezentare a acestei unelte și argumentez și de ce poate funcționa pentru afacerea ta, așa cum a fost propusă de Eusebiu a fi adaptată la mediul antreprenorial din România.

Dacă vrei să accesezi înregistrările conferinței Money Days 2022, încă o poți face până pe 14 iunie. Deasemenea, poți introduce cuponul “Octav” pentru o reducere suplimentară de 100 RON din partea mea.

Spor la profit! 🍃

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!