Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Decizii capcană în relații

Unde-mi întâlnesc partenerul / partenera?
Club sau internet, sau în piață la cumpărături, sau la teatru? …

Cum să ne îmbrăcăm ca să atragem partenerul potrivit?

Ce facem dacă simțim că relația nu mai merge? continuăm așa de dragul copiilor sau ne despărțim? etc…

O grămadă de întrebări al căror răspuns este din start greșit… Orice alegere faci este greșită pentru că nu este perfectă.

Noi suntem mereu confruntați cu acest gen de situații. Fac parte din viețile noastre la tot pasul. Dacă înțelegem de unde vin aceste situații de decizii capcană, putem face pașii necesari pentru a le evita, și a nu mai fi mereu forțați să alegem între 2 sau mai multe alegeri proaste.

În cadrul cursului intensiv DCI Nivelul 4, abordăm problematica deciziilor capcană și ce putem face pentru a nu ne mai confrunta cu acest stres decizional în relațiile noastre (fie cea personală, fie cele profesionale)

Află în acest material video cum detectezi o situație de decizie capcană în relații!

PS. Relațiile împlinite acasă și la birou, sunt un obiectiv foarte important ce face parte din cele mai importante 5 obiective ce pot fi îndeplinite prin sistemul semințelor. Dacă vrei să începi să aplici acest sistem pentru un obiectiv relațional, am 2 recomandări pentru tine:

1. Programează-te la o ședință introductivă de mentoring în sistemul semințelor aici:
Seed System Mentoring

2. Alătură-te clubului Seed System! Este grupul mastermind în cadrul căruia avem un program de 14 săptămâni în care înveți cum să implementezi treptat uneltele sistemului semințelor pentru creșterea afacerii și a carierei tale.

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!