Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Cum să elimini deciziile capcană pe financiar

Deciziile capcană sau alegerile proaste cu care ne confruntăm pe financiar, sunt acele situații în care ne confruntăm cu 2 sau mai multe alegeri, dar care niciuna nu este perfectă.

Alegeri capcană pe financiar pot apărea ori de câte ori vrem să:

  • achiziționăm un lucru
  • investim bani
  • să depozităm banii astfel încât să nu-și piardă valoarea
  • să facem plățile lunare (personale sau pe firmă)
  • orice fel de negociere

Sistemul semințelor ne aduce claritate despre felul cum a apărut acest context în viața noastră și despre ce avem de făcut pentru a vedea alegerea perfectă.

PS. În sistemul semințelor, obiectivul pe domeniul financiar se cheamă – Bani precum oxigenul – adică să ai bani suficienți astfel încât să nu mai duci grija lor. Dacă vrei să implementezi uneltele și principiile acestui sistem în afacerea ta, am 2 recomandări pentru tine:

1. Programează-te la o ședință introductivă de mentoring în sistemul semințelor aici:
Seed System Mentoring

2. Alătură-te clubului Seed System! Este grupul mastermind în cadrul căruia avem un program de 14 săptămâni în care înveți cum să implementezi treptat uneltele sistemului semințelor pentru creșterea afacerii și a carierei tale.

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!