Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Dacă nu devii mai înțelept pe măsură ce trec anii, fii atent la aceste tipare mentale!

Ai putea crede că înțelepciunea crește pe măsură ce înaintăm în vârstă, sau pe măsură ce acumulăm din ce în ce mai multe experiențe diverse. O strădanie pe care am observat-o mult în ultimii ani, este să-ți supui corpul la fel și fel de experiențe, unele deloc plăcute, în speranța de a dobândi o mai bună înțelegere asupra realității tale exterioare și interioare.

Am încercat și eu în trecut diverse experimente prin care speram la o mai bună înțelegere a realității. Au culminat cu a sări cu bungee de la 140m în gol. După o zi în care adrenalina a curs prin sânge de dimineață până seara, iar apoi o oboseală cruntă, nu pot spune că am simțit o schimbare majoră în felul de privi realitatea (la vremea respectivă)

Înțelepciunea, la fel ca multe alte roade din viața noastră, este și ea un rezultat al tiparelor noastre mentale.

Am discutat luni la cafeaua cu semințe despre care sunt cele mai importante semințe ce avem nevoie să le perpetuăm pentru a menține înțelepciunea și concepția corectă în felul cum gândim.

Vei găsi în acest material 8 semințe negative de evitat pentru a nu avea carențe în felul cum înțelegi realitatea și alte 11 semințe pozitive pentru a avea percepția că sporești în înțelegerea corectă.

Spor!

PS. În materialul video fac referință la o carte care te ajută să studiezi despre corelații între cauza și efect pe multe domenii din viața ta. Cartea se cheamă “All kinds of karma” și este ultima carte tradusă de echipa de traducători condusă de Geshe Michael Roach. Poți găsi cartea aici!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!