Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Clarificarea unui vis prin eliminare

Probabil dacă ai tot studiat și practicat și meditat asupra învățăturilor sistemului semințelor, ai aflat că un aspect important al felului cum percepem realitatea este imaginea mentală care se deschide din semințele perpetuate de noi.

În noul curs avansat despre Tehnici de a-ți muta visul din minte în realitate, explorăm în profunzime felul cum mintea percepe aceste imagini mentale, dar și toate tipurile de imagini posibile.

Primul și cel mai important lucru pentru clarificarea unui vis / obiectiv al tău, este clarificarea imaginii din mintea ta care va fi responsabilă pentru percepția visului realizat.

Contrar cu multe teorii în care îți este recomandat să te focalizezi DOAR pe ce-ți dorești, în acest exercițiu se pune mult accent pe CE NU VREI SĂ CONȚINĂ imaginea mentală a visului tău.

Pornim de la o imagine de ansamblu dar care nu este momentan suficient de clară, ceea ce este ok, lucrăm cu ce avem pe moment. Dar apoi începem s-o cioplim, eliminând tot ce nu vrem ca ea să conțină. În felul acesta ea începe să se clarifice, până în momentul când o vedem clar în realitatea noastră.

Vezi mai jos cum se face acest exercițiu de clarificare!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Înscrie-te și urmărește cele 7 lecții video despre unelte sistemului semințelor.

Așteaptă puțin te rog!

Felicitări!

Te-ai înscris. Verifică-ți te rog adresa de mail pentru confirmare!

Deasemenea, verifică și directorul SPAM și adaugă-mi adresa în lista ta de contacte!