Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Cum închei anul cu succes

Un mic moment de contemplare se merită avut la final de an…

După ce am ieșit dintr-un 2021 complet atipic din multe puncte de vedere, am intrat într-un 2022 precum un uragan. Fie că am fost conștienți sau nu, 2022 a fost o cursă de recuperare pe multe planuri lăsate în urmă de contextul pandemic.

Relații, carieră, călătorii, educație, sănătate.. și lista poate continua.

Combinat cu noile contexte și conflicte ce au loc chiar lângă granița noastră, au făcut din anul care se încheie, probabil, cel mai vijelios uragan interior de până acum.

Așa că pe final de an, în loc să termini în forță (finish strong), cum ne-au obișnuit toți speakerii motivaționali, propun să închei anul cu blândețe (finish gently).

Am dezvoltat o procedură de încheiere a anului din prisma tiparelor mentale (semințelor) perpetuate în acest an. Această procedură cuprinde 2 mari activități:

1) Revizuirea celor mai puternice semințe plantate, luând în considereare solurile fertile față de care le-ai făcut. Revizuirea pune fertilizator pe tiparul mental și face ca rodul similar să răsară mai rapid în noul an.

2) despre provocări.. dacă au tendință ciclică, atunci identifică tiparul aferent care le tot generează și înfrânează-te de la el. Extragerea celor mai importante lecții, atât din momentele bune cât mai ales din provocările cu care te-ai confruntat se face de obicei la rece.

Urmărește video mai jos cu detalierea acestor activități!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Înscrie-te și urmărește cele 7 lecții video despre unelte sistemului semințelor.

Așteaptă puțin te rog!

Felicitări!

Te-ai înscris. Verifică-ți te rog adresa de mail pentru confirmare!

Deasemenea, verifică și directorul SPAM și adaugă-mi adresa în lista ta de contacte!