Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

“Dependența” de o singură sursă de venit

Când începi să studiezi domeniul dependențelor și al obiceiurilor nesănătoase îți dai seama că lucrurile pot fi mult mai profunde decât ce se vede la suprafață.

How deep the rabbit hole goes? (cât de profunde sunt adicțiile noastre)

Ei bine, scrierile străvechi ce stau la baza cursului despre dependențe ne spun că tendințele noastre adictive există și au existat în noi chiar dinainte să ne putem aminti de primele momente când am devenit dependenți de ceva anume.

Ideea de bază care te ajută să pui stop obiceiurilor nesănătoase este înțelegerea adicției de tip filozofic: faptul că satisfacția sau plăcerea nu este conținută în obiectul de care ești atașat. Ci este un tipar de satisfacție similar, perpetuat de tine în trecut, oferind același gen de satisfacție altor persoane.

Nu contează care e dependența ta (fizică, emoțională sau mentală), perpetuând tiparul de satisfacție, pe măsură ce el crește și dă roade similare, vei putea percepe același efect și din alte surse (mai sănătoase) decât din obiceiul inițial, care venea la pachet cu niște neplăceri.

Mergând pe același raționament, putem asocia dependența de un anumit obiect, cu dependența de o singură sursă de venit. În felul acesta, studiul eliberării de adicții, îți poate debloca și creea în același timp și alte surse de venit prin intermediul cărora să vină rezultatelor semințelor plantate pe financiar.

Am discutat mai multe în materialul de mai jos 👇

Întrebările cu care te las sunt 2 la număr:

  1. Ce surse posibile de venit (vehicule) ți s-ar potrivi ție, ca persoană, în funcție de pregătirea ta, preferințele tale, pasiunile tale, etc..?
  2. Care crezi că ar fi tiparul specific pe care-l poți perpetua pentru a activa mai multe surse (vehicule) care să-ți aducă bani?

Spor în toate!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!