Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Descătușarea atenției

Când vorbim de obstacole în evoluția unui demers în care te-ai angajat, de cele mai multe ori se iau în considerare obstacole externe și / sau interioare evidente. Există și a 3-a categorie de obstacole, cele ascunse, sau subtile, care nu sunt evidente la prima vedere.

Aici avem de a face cu obiceiul adictiv. Printre cei mai mari consumatori ai resurselor noastre interioare, se numără obiceiul adictiv sau dependența.

Atunci când ești prins într-un astfel de obicei, mare parte din resurse îți sunt ocupate cu obținerea satisfacției sau a plăcerii ce se ascunde în spatele acestui obicei. Practic, nu ai odihnă din a putea muta atenția pe alte lucruri.

Discutăm în acest material despre ce s-ar putea întâmpla dacă reușești să elimini un astfel de obicei din viața ta. Iar odată eliminat, ce ai putea face cu resursele disponibile de timp / energie / atenție, care erau blocate în acel obicei.

Am corelat în aceasta discuție, eliminarea obiceiului adictiv cu deblocarea uneia din cele mai importante resurse ale noastre: resursa ATENȚIEI.

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!