Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Cum identitatea influențează schimbarea pe care ți-o dorești

Cu mai mulți ani în urmă am trecut prin 2 întâmplări care m-au făcut să-mi dau seama cât de puternică este identitatea în a fi motivat să trec la fapte.

Prima din ele a fost momentul când am luat cea mai mică notă la matematică, la o lucrare. Iar al 2-lea moment a fost când, din neatenție, ajunsesem la 10+ kg peste greutatea mea normală.

Cele 2 momente nu s-au potrivit cu imaginea pe care o aveam despre mine, ca persoană, fapt ce au determinat rapid niște schimbări în felul cum îmi desfășuram activitățile.

Există mai multe niveluri unde se poate produce schimbarea atunci când ne-o dorim. Robert Dilts, în cartea sa “Visionary Leadership Skills” vorbește de 7 niveluri la care poate avea loc schimbarea. Ele sunt:

  1. Mediul
  2. Comportament
  3. Abilitățile
  4. Valori și convingeri
  5. Identitate
  6. Viziune
  7. Spiritual

În materialul de azi ne vom lega de nivelul identității și voi evidenția cele 2 exemple de mai sus pentru a înțelege cum identitatea te poate face să îți schimbi comportamentul foarte ușor, fără să simți că este un chin pentru tine schimbarea.

Oricare ar fi schimbarea pe care ți-o dorești, pune-ți întrebarea:

“Cine sunt eu, cel care atinge acest vis, cu lejeritate, fără prea multe obstacole interioare?”

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Înscrie-te și urmărește cele 7 lecții video despre unelte sistemului semințelor.

Așteaptă puțin te rog!

Felicitări!

Te-ai înscris. Verifică-ți te rog adresa de mail pentru confirmare!

Deasemenea, verifică și directorul SPAM și adaugă-mi adresa în lista ta de contacte!