Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Cum recunoști un obicei adictiv și ce legătură are asta cu productivitatea ta?

Există multe tehnici și metode de a fi mai eficient în munca pe care o faci. Multe au legătură cu o mai bună gestionare a timpului.

Subiectul adicțiilor, sau al obiceiurilor proaste care te trag în jos nu prea este abordat în contextul productivității. De ce cred eu că nu este inclusă aici discuția asta?

Pentru că de obicei, adicțiile au fost asociate cu formele lor severe, alcoolism, dependență de droguri, agonisire compulsivă…etc

În plus de asta, nu prea e un subiect confortabil de abordat. Mulți consideră că e normal să ai o adicție, chiar și una mică, că doar face viața mai plăcută, în contextul multor altor provocări de zi cu zi.

Dar majoritatea oamenilor nu au forme severe de obiceiuri adictive. Sunt mai degrabă forme incipiente, dar care totuși consumă timp, energie și bani.

Dacă înțelegem cum le putem identifica mai precis, putem apoi să trecem la eliminarea obiceiului nesănătos și în final, de a elibera acele resurse blocate (timp, energie sau bani) , iar asta imlpică o muncă mai productivă.

În materialul de azi, discut despre o definiție în 5 puncte a adicției, iar apoi enumăr cele 3 categorii de obiecte pe care le putem avea atunci când ne simțim controlați de un obicei adictiv.

Tu cât cheltui pe adicția ta preferată?

Spor în toate!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Înscrie-te și urmărește cele 7 lecții video despre unelte sistemului semințelor.

Așteaptă puțin te rog!

Felicitări!

Te-ai înscris. Verifică-ți te rog adresa de mail pentru confirmare!

Deasemenea, verifică și directorul SPAM și adaugă-mi adresa în lista ta de contacte!