Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

Cum recunoști un obicei adictiv și ce legătură are asta cu productivitatea ta?

Există multe tehnici și metode de a fi mai eficient în munca pe care o faci. Multe au legătură cu o mai bună gestionare a timpului.

Subiectul adicțiilor, sau al obiceiurilor proaste care te trag în jos nu prea este abordat în contextul productivității. De ce cred eu că nu este inclusă aici discuția asta?

Pentru că de obicei, adicțiile au fost asociate cu formele lor severe, alcoolism, dependență de droguri, agonisire compulsivă…etc

În plus de asta, nu prea e un subiect confortabil de abordat. Mulți consideră că e normal să ai o adicție, chiar și una mică, că doar face viața mai plăcută, în contextul multor altor provocări de zi cu zi.

Dar majoritatea oamenilor nu au forme severe de obiceiuri adictive. Sunt mai degrabă forme incipiente, dar care totuși consumă timp, energie și bani.

Dacă înțelegem cum le putem identifica mai precis, putem apoi să trecem la eliminarea obiceiului nesănătos și în final, de a elibera acele resurse blocate (timp, energie sau bani) , iar asta imlpică o muncă mai productivă.

În materialul de azi, discut despre o definiție în 5 puncte a adicției, iar apoi enumăr cele 3 categorii de obiecte pe care le putem avea atunci când ne simțim controlați de un obicei adictiv.

Tu cât cheltui pe adicția ta preferată?

Spor în toate!

Summitul – PRODUCTIV & RELAXAT – 16-17 septembrie

În cadrul summitului din această lună, voi aborda tematica productivității și relaxării din perspective eliberării de obiceiuri adictive. Este evident că dacă reușim să stopăm o adicție care ne consumă timp, energie sau chiar și bani, vom elibera resurse care apoi să le folosim în scopuri mai productive.

Dar și pe partea de relaxare putem spune că vei avea de câștigat odată ce scapi de adicția ta preferată. De multe ori, o adicție nu-ți dă pace, te ține conectat tot timpul la un flux continuu de gânduri de poftă și dorințe, pe care dacă nu ți le satisfaci, nu poți efectiv să ai parte de odihnă.

Rezervă-ți locul la summit și hai să afli idei faine despre cum să fii mai eficient în munca ta, de la trainerii noștrii colegi dar și alți traineri invitați care și-au dedicat mulți ani din carieră pe această tematică!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!