Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Antreprenor vs. Angajat – din perspectiva tiparelor mentale

Am făcut un sondaj în comunitatea noastră despre care sunt cele mai des întâlnite tipare ce definesc aceste 2 roluri: de antreprenor vs. de angajat.

Din ambele perspective există percepții foarte utile care ne asigură un context de creștere continuă, dar există și unele limitări.

Când înțelegem că însuși rolul în care ne aflăm la un moment dat vine și el tot din tipare hrănite de noi în trecut, putem ajusta sau chiar crea o noua definiție personală despre ce reprezintă acest rol în viețile noastre.

Multe dintre convingerile și discuțiile care există în ziua de azi despre a fi antreprenor vs. angajat tind să ia partea unuia din ele. Exemple pot fi:

“Singura modalitate de a fi liber este să devii propriul tău angajat (antreprenor)”

“Dacă vrei siguranță financiară, cel mai bine să fii angajat”

“Doar din postura de antreprenor poți fi cu adevărat creativ în munca ta”

etc… și multe astfel de convingeri.

În materialul video de mai jos discutăm despre aceste diferențe între cele 2 roluri și cum vin ele din tiparele noastre mentale. Iar pe final vom face o reconciliere a celor 2 roluri, astfel încât să putem lua cel mai bun din fiecare și implementa în munca noastră!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!