Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Îndeplinirea obiectivelor financiare prin sistemul semințelor

De multe ori mi se întâmplă să uit care sunt adevăratele cauze ale stabilității și libertății financiare. Astfel că mă pierd în multitudinea de opțiuni disponibile în ziua de azi, îmi prind urechile în ele, uitând să mai perpetuez și semințele pentru financiar.

Nu mai zic de toate ofertele existente despre cum îți poți investii banii în ziua de azi (bursă, crypto, francize, imobiliare, titluri de stat..etc), care toate îți promit câștiguri senzaționale, însă fără semințe, rezultatele sunt pur și simplu aleatorii.

E bine că avem așa multe opțiuni, e bine și că ne putem instrui în fiecare din aceste domenii, dar mai bine zic eu, este să aplicăm sistemul semințelor, simultan cu orice metodă convențională de îndeplinire a obiectivelor financiare.

Am filmat o serie de 5 lecții video despre cum te eliberezi de datorii și să dobândești liniște mentală financiară, punând focus în primul rând pe perpetuarea semințelor de acest tip. Am avut nevoie în primul rând pentru mine să fac această serie de materiale, dar și să rămână pe viitor pentru cei care încep aplicarea sistemului de la obiective financiare.

Așa că sper să-mi aduc minte mai des să perpetuez cauzele reale pentru libertate financiară 😉.

Tot în această serie am scos de la naftalină o meditație a cafelei ghidată de Geshe Mihcael Roach în 2016, când am avut nivelul 2 al sistemului în București. Pentru noi a fost o transmisie directă a învățăturilor, așa că s-ar putea să-ți fie de folos atunci când o vei practica.

Înscrie-te aici pentru lecțiile video din noua serie pe financiar!

Sunt 6 materiale video cu uneltele principale ale sistemului semințelor, aplicate unui obiectiv financiar.

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!