Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Liber de datorii și Liniște financiară

O serie de 5 lecții cu uneltele de bază din sistemul semințelor
pentru îndeplinirea obiectivelor financiare

Cum îți poți atinge obiectivele financiare

Tiparele mentale stau la baza oricărui obiectiv. Fără a fi conștient de ce ai de făcut la nivel de tipare mentale, îndeplinirea obiectivelor după metode strict convenționale funcționează doar uneori. Începând să aplici acest sistem în viața ta financiară, elimini nesiguranța și incertitudinea acțiunilor tale.

După cum bine spune Geshe Michael Roach: “Majoritatea oamenilor se îngrijorează 50% din timp din pricina banilor. Când îi ajuți să rezolve această problemă, le-ai oferit 50% din mintea lor înapoi “.

Odată ce înțelegi cum funcționează tiparele mentale (sau semințele mentale) și începi să pui la un loc toate elementele și condițiile necesare în viața ta, transformarea rodește în mod automat. Studiind, testând și aplicând în mod constant uneltele sistemului semințelor, vei dezvolta abordare cu totul nouă pentru orice obiectiv financiar îți vei propune să atingi.

E timpul să schimbi modul în care abordezi viața ta financiară. E timpul să încerci ceva ce funcționează de fiecare dată.

Aplicând sistemul semințelor în domeniul financiar vei putea să:

✔ Să te eliberezi de datoriile nesănătoase și să scapi de presiunea financiară
✔ Să poți economisi bani și să nu te ia prin surprindere schimbările din mediul tău (piața în care activezi)
✔ Să conștientizezi potențialul ascuns al situației financiare și de ce este posibil să poți schimba orice situație păguboasă în care te afli
✔ Dobândești tehnica celor 4 pași pentru perpetuarea tiparelor pozitive pe financiar care poate fi aplicată în orice domeniu activezi
✔ Te obișnuiești cu corelațiile, cauză-efect, între acțiuni și rezultatele financiare.
✔ Aplici tehnica de dezactivare a tiparelor negative pe financiar care te țin blocat în situații neplăcute
✔ Te familiarizezi cu legile semințelor mentale și cum te ajută în dobândirea încrederii în propria abilitate de a crește financiar
✔ Să dobândești liniște mentală despre viitorul tău financiar

Ți-am pregătit un mini-curs introductiv în 5 lecții:

▶️Lecția 1 – Stabilirea corectă a obiectivului financiar
(19m02s)

Afli cum se stabilește un obiectiv financiar pe aspectul pozitiv, dar și folosindu-te de aspectul negativ. De cele mai multe ori aspectul negativ este trecut cu vederea, în schimb te ajută să obții mai multa claritate despre ce îți dorești să realizezi în final.

▶️Lecția 2 – Potențialul ascuns și vacuitatea situației financiare
(17m08s)

Principiul vacuității este baza de la care începe aplicarea sistemului semințelor către atingerea oricărui obiectiv îți stabilești. Explicația și înțelegerea corectă a acestui principiu te va ajuta să capeți încredere că orice situație, oricât de dificilă ar părea la prima vedere, se poate schimba.

▶️Lecția 3 – Cei 4 pași pentru îndeplinirea obiectivului financiar
(22m25s)

Tehnica simplă a celor 4 pași, este modul cum începi să perpetuezi semințe similare cu rezultatul pe care ți-l dorești. Dacă înveți să perpetuezi în mod corect noile tipare mentale, elimini orice incertitudine despre îndeplinirea obiectivului financiar.

▶️Lecția 3b – ☕Acceleratorul tiparelor mentale: Meditația cafelei cu Geshe Michael Roach
(14m26s)

Pasul #4 din cei 4 este cel mai important pentru ca noile tipare perpetuate să crească rapid și să-ți aducă rezultatul dorit în realitatea ta. Vei practica meditația cafelei ghidată de Geshe Michael Roach în cadrul unui curs intensiv pe care l-am organizat în România.

▶️Lecția 4 – Eliminarea obstacolelor financiare prin tehnica celor 4 puteri
(17m40s)

Tehnica de eliminare a obstacolelor financiare este cât se poate de practică și te ajută să avansezi rapid către rezultatul dorit. Datorii, piedici financiare, presiune financiară, lipsă de capital, dificultăți în accesarea fondurilor.. toate sunt obstacole financiare și pot fi eliminate prin “uscarea” tiparului negativ aferent.

▶️Lecția 5 – Legile semințelor mentale
(21m08s)

Vei afla despre cele 4 legi ale semințelor mentale și cele 4 flori sau moduri de rodire. Studiul și practica lor asociată cu celelalte unelte te vor ajuta să aplici eficient sistemul și să recunoști când începe să funcționeze în viața și munca ta.

Îndrumător

Octavian Baban

Fondator Diamond System Romănia, trainer, mentor și coach în sistemul semințelor

În urma cu mai bine de 10 ani, cariera mea a trecut printr-o transformare de 180 de grade.

Inginer de pregătire, mereu mi-am dorit să descopăr un sistem care funcționează de fiecare dată în tot ceea ce am nevoie și-mi propun să realizez. Pur și simplu nu mă mulțumeam cu fel și fel de metode care nu aveau o coerență bazată pe gândire limpede, iar eficacitatea lor era doar de pe bază de efort și speranță.

Aveam nevoie de un sistem, de o metodologie care să funcționeze atât pentru obiectivele personale ce le aveam de îndeplinit, cât și cele profesionale. Pe lângă un sistem funcțional, mi-am dorit un sistem care să fie în acord cu principii etice și de merit la care orice om aspiră într-o oarecare măsură.

Am luat contact în 2014 cu Sistemul Șlefuitorului de diamante (sau Sistemul semințelor), iar din 2017 am devenit trainer acreditat al acestui sistem în cadrul Colegiului de Management din Sedona. 

Motivul pentru care am rezonat 100% cu sistemul semințelor a fost și faptul că dacă începi să-l aplici corect, este plăcut de pus în practică, transformarea ta ca persoană este inevitabilă, iar în același timp poți contribui concret și la transformarea celor din jurul tău (colegi, colaboratori, familie, prieteni și cei pe care îi servești prin munca ta).

La puțin timp după ce am început să fac public și în România acest sistem al semințelor, au început să rodească și semințele mele pentru o nouă carieră. Un prim grup de studenți m-au încurajat să continui să continui activitatea de a preda și a susține pe cei care vor să-l aplice în viața și afacerile lor.

Iar de atunci continui să studiez, să practic și să predau din ce am înțeles cel mai mult, alături de mentorii acestui sistem care m-au susținut să continui această muncă.

👇🏼 Înscrie-te mai jos 👇🏼

(dacă nu apare formularul de înscriere, dezactivează-ți extensia AdBlock din browser! )