Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Plantarea unui vis antreprenorial – Propria Cafenea

Azi am pentru tine un nou studiu de caz al Liviei Romanescu, care în ultimul an a început să se gândească serios la dezvoltarea unei afaceri din postura de angajat.

După ce a parcurs prima serie a programului SEED YOUR BUSINESS, i-au apărut primii parteneri și investitori care au fost dispuși să investească în ideea ei de afacere. Pe lângă afacerea pe care vrea s-o deschidă, un alt vis al ei este să facă terapie pentru copii. Ambele visuri sunt importante pentru ea, astfel că pe măsură ce aplica sistemul semințelor, i s-au arătat noi și noi resurse pe care să le aplice în dezvoltarea proiectului antreprenorial, inclusiv un nou mentor pe business.

Visul ei este în derulare, partea cea mai importantă zice ea, “am dobândit mult mai multă claritate despre următorii pași și către ce mă îndrept pe termen lung”.

Probabil mulți dintre voi vă regăsiți în etapa de a avea un vis antreprenorial, de a trece de la angajat la antreprenor, dar din lipsă de claritate, din frică că nu veți reuși sau pur și simplu lipsă de competențe, amânați la nesfârșit pașii necesari acestui demers.

Ascultă povestea Liviei, pentru că dacă te regăsești în aceeași situație, s-ar putea să-ți fie cu folos.

Vezi mai jos povestea ei 👇🏼

Dacă vrei să faci parte din noua grupă, care începe pe 21 februarie, a programului SEED YOUR BUSINESS, aplică mai jos și învață cum să plantezi orice obiectiv antreprenorial pe care ți-l propui!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Înscrie-te și urmărește cele 7 lecții video despre unelte sistemului semințelor.

Așteaptă puțin te rog!

Felicitări!

Te-ai înscris. Verifică-ți te rog adresa de mail pentru confirmare!

Deasemenea, verifică și directorul SPAM și adaugă-mi adresa în lista ta de contacte!