Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Despre interconectivitatea economiei globale

Ieri am avut lecția din programul Clubului Seed System, despre Managementul Karmic al partenerilor de afaceri. În aplicarea managementului karmic cu privire la tot contextul în care îți desfășori munca sau afacerea ta (clineți, furnziori, colegi, restul lumii și restul jucătorilor în piață) realizezi că de fapt cu toții suntem interconectați.

Cu cei apropiați, cu care colaborezi, îți dai seama în mod direct cât de interconectați sunteți. Dacă unuia din furnizorii tăi nu i-ar merge bine într-o perioadă, în mod direct te afectează și pe tine. Fie nu-ți mai poate livra produsul sau serviciul dorit, fie apar amânări în livrarea acelui produs, sau fie se degratează pur și simplu relația cu el, iar pe termen lung toți au de pierdut.

Probabil în ziua de azi, mai mult ca niciodată, ne dăm seama cât de interconectați suntem și la nivel global. Ne-am dat seama încă din luna ianuarie, când China a fost puternic afectată de Coronavirus. Multe companii din Europa și SUA nu au mai avut de unde să importe produse. Încă de atunci se resimțea impactul în economia globală.

În perioada asta sunt multe firme care și-au sistat activitatea sau care au scăderi majore în încasări. Mai sunt alte firme care prosperă mult peste ce și-au planificat (ex: supermarketurile). Dar de un lucru trebuie ținut cont: situația nu are cum să se echilibreze, dacă nu își revine tot mediul antreprenorial în funcțiune. Chiar dacă unele firme par că merg bine în continuare, dacă restul celor care alcătuiesc ecosistemul pică, și cele care merg bine vor fi afectate.

Așadar, mai mult ca niciodată probabil, putem realiza în perioada asta cât de interconectați suntem. Iar soluția pentru a ieși din impas: Continuă să plantezi semințe bune, pe financiar și nu numai!

Află mai multe detalii despre impactul fiecărui om asupra economiei globale, urmărind mai jos episodul 12 din matinalul ”Copacul cu piersici.”!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!