Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Cum să fii un ”luptător păun” în afaceri

În episodul 14 al emisiunii ”Copacul cu piersici” se discută despre o porovocare pe care o experimentează unii proprietarii de afaceri după mai mulți ani de muncă.

Provocarea este una foarte relevantă și pentru mediul antreprenorial din România, ea apărând ori de câte ori reacționezi cu furie la mediul în care îți desfășori activitatea. Provocarea sună în felul următor: ”Constaţi că anii petrecuţi în lumea afacerilor şi-au pus o amprentă nedorită asupra aspectului tău exterior.”

Iar corelația cu tiparele mentale o găsim chiar în capitolul 7 din Șlefuitorul de diamante:

Trebuie să fii extrem de atent în a-ți urmări mintea de cele mai mici fărâme de mânie către alte persoane. Dacă vrei să fii cu adevărat serios în rezolvarea acestei probleme, trebuie să faci un pas înapoi și să eviți ura în mod conștient, chiar înainte de a se produce cauzele unui incident premergator.

Cu fiecare secundă de amânare a furiei sau a mâniei se consumă multe semințe negative. Pe de altă parte, plantezi și multe semințe bune pe răbdare. Iar aceste semințe te vor transforma într-un ”luptător păun”. Înțelegând cum să distrugi semințele de furie, nu vei mai evita situațiile dificile. Vei dobândi înțelepciunea de a-ți asuma răspundearea pentru ele.

De ce se cheamă ”luptătorul păun” cel ce și-a dezvoltat calitatea răbdării?

Te las să descoperi răspunsul materialul video al episodului 14!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!