Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

Semințe pentru venit pasiv și bani precum oxigenul

Iată o nouă întrebare foarte relevantă pentru mulți dintre noi, ce a fost adresată în cadrul matinalului Copacul cu Persici de către Florin.

Care sunt semințele pentru venit pasiv și bani precum oxigenul?

În loc de venit pasiv care să-ți acopere toate cheltuielile lunare, chnezii au o altă denumire: banii din somn, sau banii pe care îi faci când dormi, sau când nu ești implicat direct în activitatea care-ți generează bani.

Iar soluția pe bază de semințe mentale este poate la fel de neașteptată precum și în cazul altor corelații, care nu par atât de evidente la prima vedere.

Pe scurt: ”Învață-i și pe alți oameni să aplice cei 4 pași pentru a avea bani precum oxigenul”

Mai în detaliu, te invit să dai click mai jos și să urmărești episodul 28 din matinalul Copacului cu piersici:

De ce crezi că a-i învăța pe alții despre cei 4 pași, direct sau indirect (prin propriul tău exemplu) este cea mai bună sămânță pentru a avea parte de venit pasiv?

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!