Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Cum să visezi, să gândești și să planifici măreț

În evoluția noastră, trecem prin 3 stadii cu privire la scopurile pe care ni le propunem:

#1 – Scop restrâns:

Ne dorim să nu mai avem parte de provocări, să nu mai suferim similar cum am făcut-o în trecut și să ajungem într-un loc mai bun. Motivația acestui scop este să ne asigurăm că nu vom ajunge pe viitor într-un loc mai rău.

#2 – Scop mediu

Motivația acestui scop include și primul scop, adică ne dorim în continuare să evităm să ajungem în locuri nasoale. Dar mai mult de atât, ne dorim să stopăm complet orice formă de suferință interioară. Chiar și micile stânjeneli sau zgomotul de fond care ne deranjează vrem să-l eliminăm.

#3 – Scop extins (măreț)

Acesta este grupul oamenilor cu o motivație mai înaltă, ce nu-i include doar pe ei. Ei nu se mulțumesc doar să fie ei bine, atâta timp cât cei dragi sau cei din jurul lor încă trec prin necazuri. Gândul lor se extinde dincolo de propria persoană, dincolo de familie și prieteni și vecini; ei se gândesc la toți oamenii din lume. ”Trebuie să am grijă de ei” – Aceasta este cea mai înaltă motivație.

Astfel că al 3-lea scop le include și pe celelalte 2. Este imposibil să practici al 3 lea scop cu succes dacă încă nu le ai și pe celelalte 2 într-o măsură considerabilă. Practic trecem prin diferite stări mentale în funcție de fiecare scop în care ne aflăm.

Iar în episodul #31 din Copacul cu Piersici, GMR împreună cu Stanley și Alison răspund Liviei la acestă întrebare: ”Cum să visez măreț, cum să gândesc măreț și cum să planific măreț? Având în vedere că totul vine din semințe, care sunt semințele pentru a realiza aceste lucruri?”

Spor!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!