Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Cum să nu fii copleșit

În episodul #33 din matinalul ”Copacul cu piersici” avem o întrebare foarte interesantă din partea unui student.

”Cum să nu mă mai simt copleșit în munca mea?”

În contextul acestei întrebări, copleșeala poate apărea sub 2 forme:

  1. Am de lucru cu multă informație în munca mea și uneori nu o pot gestiona
  2. Uneori mă simt depășit de complexitatea informațiilor și la fel… simt că nu mai fac față.

Există chiar și una din cele 46 de corelații din capitolul 7 al Șlefuitorului de diamante, care are legătură cu această copleșire informațională.

Constaţi că ai început să nu mai fii în formă; problemele par din ce în ce mai greu de rezolvat, îţi e tot mai greu să ţii pasul cu schimbările care se petrec în jurul tău şi se pare că, atunci când te confrunţi cu provocări complexe în afaceri, nu mai eşti la fel de ager ca înainte.

Iată ce semințe putem planta pentru a putea procesa o capacitate sporită de informații și a menține o imagine de ansamblu a tot ceea ce faci.

Deasemenea, tot în acest episod vei afla despre o metodă inedită folosită în cadrul mănăstirilor pentru a-i antrena pe studenți să-și mărească capacitatea de a înțelege mai rapid.

Află urmărind episodul #33 mai jos!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!