Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Din poveștile Șlefuitorilor: Vania Limban

1. Ce provocare ai avut cu afacerea ta sau în viața personală când ai început să aplici sistemul semințelor

Cred ca nimic nu vine intamplator in viata noastra, pentru  ca atunci cand am aflat despre sistemul semintelor eram intr-un moment de „cumpana” in luarea unor decizii, atat legat de afacerea mea, cat si de cea personala. Sistemul semintelor m-a ajutat sa inteleg de unde veneau problemele mele (pixul) si sa descopar perspective diferite de cele obisnuite pentru rezolvarea lor.

2. Care sunt 2-3 frustrări/probleme legate de această provocare?

Frustrarile mele porneau de la teama de a nu reusi in ceea ce doream sa fac si sa nu ajung acolo unde-mi propusesem. Blocajele pe care le aveam la firma, existau si in viata mea  personala si se reflectau si in relatia cu mine insami, cu copiii, prietenii, altii.

3. Cum ți-au impactat afacerea și viața personală?

Semintele mi-au dat o directie a lucrurilor bune si a schimbarilor pe care trebuia sa le fac si cum sa le fac. In viata personala, am decis  sa devin vegetariana, dar mi-a luat un timp pana m-am stabilizat.  M-am inscris si la un program de Yoga 55+, si cu mici intreruperi, continui sa-l practic odata pe saptamana, de cativa ani. Nu am reusit insa sa duc alte lucruri la capat si ma „lupt” inca cu ele…

4. Când ai auzit de Sistemul Semințelor?

Am primit cadou de la fiul meu cartea „Slefuitorul de Diamante” care desi nu o citise, mi-a recomandat in mod expres sa o fac eu. Ulterior, am descoperit pe Fb intalnirile Grupului din Bucuresti, unde i-am cunoscut pe Octavian, Livia si pe o mare parte din din cei care faceau parte grupul slefuitorilor, si care apreciau ca si mine valorile pe care le descoperiseram cu totii  prin sistemul semintelor

5. Care sunt 2-3 lucruri pe care le-ai făcut cu sistemul semințelor pentru a rezolva acea provocare sau a-ți îndeplini un obiectiv în direcția dorită?

In primul rand am facut „curatenie generala” in firma legat de colaboratori, facturi, altele. Concomitent, am inceput si schimbarile cu mine.

6. Ce rezultate ai avut după ce ai integrat uneltele sistemului semințelor în munca ta?

Rezultatele cele mai importante tin de schimbarea mea personala, la care insa mai mult de lucru…Dar care, chiar si in acest stadiu, a impactat modul in care imi duc afacerea mai departe, sistemul de valori la care am inceput sa ma raportez in viata mea personala. Nu am inca consecventa in practica meditatiei si alte practici, mai am nevoie de timp…

7. Cum abordezi acum noile provocări sau obiective similare ajutându-te de uneltele sistemului semințelor?

Doua dintre  uneltele pe care le folosesc in mod frecvent sunt „Cei 4 pasi Starbucks” si Top 10 Seminte Bune. Ambele ma ajuta sa plantez seminte care sa creasca si sa devina puternice.

8. Cu ce te ocupi în prezent – descrie pe scurt produsele/serviciile tale

Activitatea mea consta intr-un business in care am dezvoltat programe educationale online/offline pentru viitorii si proaspetii parinti, legate de: sarcina, nastere, ingrjirea bebelusilor; viata la menopauza

9. Unde te pot găsi oamenii (site, email, profil de FB)

www.activecenter.ro; www.menopauzacontrol.ro

Fb: https://www.facebook.com/moasavanialimban/

Instagram: https://www.instagram.com/moasavania/

Tik Tok: Moasa Vania

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!