Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Din poveștile Șlefuitorilor: Cristian Boldor

1. Ce provocare ai avut cu afacerea ta sau în viața personală când ai început să aplici sistemul semințelor?

Provocarea mea principala cand am inceput sa aplic sistemul a fost si este in continuare pe plan financiar. Nu am fost si nu sunt in situatia de a avea datorii financiare. In cazul meu este de vorba de a avea acel excedent finaciar personal peste un anumit nivel, in mod constant, care sa ne asigure familiei un anumit standard de viata, acum si la batranete.

2. Care sunt 2-3 frustrări/probleme legate de această provocare?

a) In primul rand nu am obtinut, inca, acel nivel.

b) chiar daca m-am apropiat de ceea ce mi-am propus si mi-au crescut veniturile, nu a fost constant, luna de luna, din contra a fost chiar sporadic.

3. Cum ți-au impactat afacerea și viața personală?

Exista o anumita frustrare si o stare de nemultumire subtila. Imi consuma majoritatea timpului, neglijand unele aspecte legate de familie, de intretinerea starii mele de sanatate (fizica, mentala si emotionala), sunt mai mult concentrat pe stins incendiile curente si mai putin sa am o viziune pe termen lung.

4. Când ai auzit de Sistemul Semințelor?

De Sistemul Semintelor am auzit cred ca prima oara la un curs a lui Florin Pasat, dupa care am intrat in programul Seed System Club a lui Octavian Baban, in Mar.2019. La inceput a fost o perioada cand am studiat lectiile, dar practica mea era sporadica. De la inceputul pandemiei am inceput sa reiau practica mai constiincios si sa plantez multe seminte de generozitate in aceea perioada.

5. Care sunt 2-3 lucruri pe care le-ai făcut cu sistemul semințelor pentru a rezolva acea provocare sau a-ți îndeplini un obiectiv în direcția dorită?

a. Am continuat sa stau aproape de aceasta invatatura, sa particip la cursuri, la provocari de 30 zile lansate pe teme legate de bani, corp sanatos, carnetel, meditatie.

b. Am inceput sa fac unele activitati (in mod special donatiile, munca de voluntariat, platile catre stat, furnizori) in mod constient, sa-mi pun o intentie inainte (cateodata imi aminteam dupa ce faceam respectiva activitate) si sa dedic la final. Cred cu tarie ca setarea unei intentii si dedicarea ulterioara au un rol foarte important din doua motive:

– transforma o fapta, o vorba, un gand din ceva obisnuit in ceva „neobisnuit” sau „semnificativ”

– pune la adapost (securizeaza) semintele bune plantate, protejandu-le astfel de efectele furiei

c. Am practicat meditatia, meditatia cafelei seara, practica Tong Len, recunostinta, respectarea celor 10 principii etice, mai putin cele 4 puteri, mini 4 Pasi si carnetelul (acestea au fost sporadice).

d. Daca nu ma stiti … eu am fost „trezorierul” care a adunat burse pentru participarea la cursurile DCI Romania (acum am predat stafeta catre Dorela Iepan).

6. Ce rezultate ai avut după ce ai integrat uneltele sistemului semințelor în munca ta?

Descoperirea acestui sistem mi-a adus speranta si increderea (cel mai important rezultat) ca pot avea o viata implinita, traita cu sens, chiar daca in acest moment sunt inca in cautarea acelei activitati prin care pot ajuta mult mai multi oameni, sa fiu implinit si sa fiu platit regeste pentru asta.

Sunt mult mai linistit in activitatea mea curenta, inainte simteam un stres destul de mare si eram aproape de acel „burnout”.

Mi-a schimbat total viziunea asupra vietii, mi-am crescut cu adevarat generozitatea, fac voluntariat.

Ca si rezultate concrete, masurabile, palpabile:

– am primit doua sume de bani (semnificative pentru mine) din alte surse decat activitatea curenta (si aici ma straduiesc sa las acea convingere ca banii vin doar dintr-o anumita sursa, printr-un anumit „postas”. Ideea e sa-mi amintesc ca banii vin din generozitatea cu care i-am tratat pe ceilalti in trecut, cand am acordat bani, mancare, cazare, timp, atentie, ascultare, informatii, cunostinte),

– mi-am gasit birou pentru activitatea firmei foarte aproape de casa,

– am primit mici reduceri de pret la anumite produse, in mod miraculos, atunci cand am ajuns la casierie sa le platesc, 1 an gratuit in plus la un soft antivirus, participarea gratuita la cateva cursuri,

– am castigat participarea la un retreat cu Geshe Michael Roach.

7. Cum abordezi acum noile provocări sau obiective similare ajutându-te de uneltele sistemului semințelor?

Folosesc cei 4 Pasi (dar nu ca la carte), ma uit imprejur sa gasesc cele mai fertile soluri, fac curatenie in interiorul meu cu Tong Len si cele 4 puteri, fac Meditatia Cafelei, respect cele 10 principii etice, caut sa vad ce seminte puternice pot planta, pun intentie si le dedic, studiez in continuare, meditez, fac voluntariat si servesc profesorii cat de mult pot.

La final vreau sa va multumesc si sunt recunoscator lui: Geshe Michael, care prin intelepciunea lui a transpus aceste invataturi stravechi, dintr-un limbaj greoi si neinteles, in ceva practic si inteligibil zilelor noastre; echipei DCI Romania (va stiti voi care); celorlalti profesori si coachi care predau mai departe acest sistem; traducatorilor si voluntarilor (am vazut ce munca e in spatele realizarii unui eveniment); studentilor vechi si noi.

Felicitari pentru aceasta campanie!

8. Cu ce te ocupi în prezent – descrie pe scurt produsele/serviciile tale

In acest moment joc rolul de expert contabil. Sunt proprietarul unei firme de contabilitate.

9. Unde te pot găsi oamenii (site, email, profil de FB)

Nu am un site, inca. Adresa mea de email este , pe FB ma gasiti dupa numele Cristi Boldor.

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Înscrie-te și urmărește cele 7 lecții video despre unelte sistemului semințelor.

Așteaptă puțin te rog!

Felicitări!

Te-ai înscris. Verifică-ți te rog adresa de mail pentru confirmare!

Deasemenea, verifică și directorul SPAM și adaugă-mi adresa în lista ta de contacte!