Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Din poveștile șlefuitorilor: Diana Szabo

Diana Szabo, din Cluj, antreprenor de peste 10 ani in business clasic, trainer de feminitate, antrenor Pilates.

  1. 𝘾𝙚 𝙥𝙧𝙤𝙫𝙤𝙘𝙖𝙧𝙚 𝙖𝙞 𝙖𝙫𝙪𝙩 𝙘𝙪 𝙖𝙛𝙖𝙘𝙚𝙧𝙚𝙖 𝙩𝙖 𝙨𝙖𝙪 𝙞̂𝙣 𝙫𝙞𝙖𝙩̦𝙖 𝙥𝙚𝙧𝙨𝙤𝙣𝙖𝙡𝙖̆?

Eram într-un moment critic al relației de cuplu. Relația se deteriora, fiind chiar in pragul despărțirii. Atunci am fost dispusă sa înțeleg mai bine Sistemul Șlefuitorului și mi-am propus sa “încerc”. A fost revelatoare înțelegerea că totul vine de la mine. 🤯

Tot în 2020 afacerea mea era mai înfloritoare ca oricând, pe când multe altele au eșuat și asta tot datorită aplicării sistemului șlefuitorului

2. 𝘾𝙖𝙧𝙚 𝙨𝙪𝙣𝙩 2-3 𝙛𝙧𝙪𝙨𝙩𝙧𝙖̆𝙧𝙞/𝙥𝙧𝙤𝙗𝙡𝙚𝙢𝙚 𝙡𝙚𝙜𝙖𝙩𝙚 𝙙𝙚 𝙖𝙘𝙚𝙖𝙨𝙩𝙖̆ 𝙥𝙧𝙤𝙫𝙤𝙘𝙖𝙧𝙚?

A fost dureros și adesea încă este, să înțeleg că realitatea ține de mine și de semințele mele. Iar dorința de a ajuta cât mai multe persoane să înțeleagă “cauza-efect” nu are cele mai ușoare căi.

3. 𝘾𝙪𝙢 𝙩̦𝙞-𝙖𝙪 𝙞𝙢𝙥𝙖𝙘𝙩𝙖𝙩 𝙖𝙛𝙖𝙘𝙚𝙧𝙚𝙖 𝙨̦𝙞 𝙫𝙞𝙖𝙩̦𝙖 𝙥𝙚𝙧𝙨𝙤𝙣𝙖𝙡𝙖̆

Comunicarea deficitară în relație genera o atmosferă încordată și apăsătoare. Soluțiile convenționale nu funcționau. Eram ca într-un labirint din care nu știam cum să ieșim.

4. 𝘾𝙖̂𝙣𝙙 𝙖𝙞 𝙖𝙪𝙯𝙞𝙩 𝙙𝙚 𝙎𝙞𝙨𝙩𝙚𝙢𝙪𝙡 𝙎𝙚𝙢𝙞𝙣𝙩̦𝙚𝙡𝙤𝙧?

Am auzit de prin 2018, de înțeles, l-am înțeles abia in 2020.

5. 𝘾𝙖𝙧𝙚 𝙨𝙪𝙣𝙩 2-3 𝙡𝙪𝙘𝙧𝙪𝙧𝙞 𝙥𝙚 𝙘𝙖𝙧𝙚 𝙡𝙚-𝙖𝙞 𝙛𝙖̆𝙘𝙪𝙩 𝙘𝙪 𝙨𝙞𝙨𝙩𝙚𝙢𝙪𝙡 𝙨𝙚𝙢𝙞𝙣𝙩̦𝙚𝙡𝙤𝙧 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙖 𝙧𝙚𝙯𝙤𝙡𝙫𝙖 𝙖𝙘𝙚𝙖 𝙥𝙧𝙤𝙫𝙤𝙘𝙖𝙧𝙚?

Primul și cel mai important și dureros pas, a fost să accept că ceea ce mi se întâmplă este rezultatul acțiunilor, gândurilor, vorbelor mele din trecut. La început, am făcut curățarea lor cu tehnica celor 4 Puteri, apoi am început plantarea de semințe benefice, să fac cei 4 pași și meditația cafelei din plin.

6. 𝘾𝙚 𝙧𝙚𝙯𝙪𝙡𝙩𝙖𝙩𝙚 𝙖𝙞 𝙖𝙫𝙪𝙩 𝙨̦𝙞 𝙘𝙪𝙢 𝙩𝙚 𝙛𝙖𝙘 𝙚𝙡𝙚 𝙨𝙖̆ 𝙩𝙚 𝙨𝙞𝙢𝙩̦𝙞 𝙖𝙘𝙪𝙢?

  • Relația mea de la despărțire la unitate și armonie. Sunt atât de recunoscătoare pentru armonia din relația mea, pentru că relația noastră de cuplu este mai înfloritoare ca niciodată.
  • Scalarea afacerii cu o creștere mai mare de 30%. Atragerea de angajați și colaboratori potriviți sistemului practicat de mine. Relația cu colaboratorii este buna, creste chiar numărul de colaboratori pentru ca eu practic plata pe loc a mărfii și serviciilor și asta plantează pe încasări pe loc.
  • Sănătatea și vitalitatea mea și a celor dragi mie.

7. 𝙄̂𝙣 𝙜𝙚𝙣𝙚𝙧𝙖𝙡, 𝙘𝙚 𝙖𝙘𝙩̦𝙞𝙪𝙣𝙞 𝙨𝙪𝙣𝙩 𝙣𝙚𝙘𝙚𝙨𝙖𝙧𝙚 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙖 𝙧𝙚𝙪𝙨̦𝙞 𝙞̂𝙣 𝙫𝙞𝙖𝙩̦𝙖̆?

Pentru a reuși in viață, este nevoie să ne clarificam cine suntem și ce avem de făcut aici pe pământ. Să înțelegem care este menirea proprie și apoi să începem s-o îndeplinim. Cred cu desăvârșire ca fiecare merităm să ne bucurăm de acest dar minunat numit viață. Viața nu este o întâmplare, prin urmare merită sa o trăim conștient. Gândurile, vorbele, acțiunile noastre ne creează propria viață!

8. 𝘾𝙪 𝙘𝙚 𝙩𝙚 𝙤𝙘𝙪𝙥𝙞 𝙞̂𝙣 𝙥𝙧𝙚𝙯𝙚𝙣𝙩 – 𝙙𝙚𝙨𝙘𝙧𝙞𝙚 𝙥𝙚 𝙨𝙘𝙪𝙧𝙩 𝙥𝙧𝙤𝙙𝙪𝙨𝙚𝙡𝙚/𝙨𝙚𝙧𝙫𝙞𝙘𝙞𝙞𝙡𝙚 𝙩𝙖𝙡𝙚

Diana este trainer de feminitate, antrenor Pilates și aerobic și expert al sistemului holistic “Harta vieții”. Susțin femeile sa adopte un stil de viață sănătos atât in plan fizic, mental și spiritual.

9. 𝙐𝙣𝙙𝙚 𝙩𝙚 𝙥𝙤𝙩 𝙜𝙖̆𝙨𝙞 𝙤𝙖𝙢𝙚𝙣𝙞𝙞?

Email:

Facebook: Diana Szabo

Instagram: dianaszabo.b

TikTok: diana_szabo.b

Site urmează!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Înscrie-te și urmărește cele 7 lecții video despre unelte sistemului semințelor.

Așteaptă puțin te rog!

Felicitări!

Te-ai înscris. Verifică-ți te rog adresa de mail pentru confirmare!

Deasemenea, verifică și directorul SPAM și adaugă-mi adresa în lista ta de contacte!