Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Din poveștile șlefuitorilor: Suzana Stamatie

Suzana este soție, mamă de 3 băieți mari și antreprenor în câteva afaceri.

Ea face totodată și voluntariat în cadrul Asociație Mămici din Vâlcea, ONG local cu care participă de câțiva ani la acțiuni care ajuta comunitatea locală, copiii și familiile din medii sociale defavorizate.

Iată ce ne spune ea despre una dintre reușitele în afacerile ei, aplicând sistemul semințelor:

Afacerea pe care eu o dezvolt acum a apărut din semințe. De ce spun asta?

La momentul la care am început aceasta nouă afacere, eu eram într-un alt business de 18 ani și nu aveam niciun gând să fac altceva în viață. Am văzut o prezentare despre un produs fabricat dintr-un material inovator la a cărui fabricare se avea foarte mare grija să se reducă amprenta de carbon asupra mediului fără a se face rabat la calitate sau design.

Astfel am luat decizia de a construi în Romania un brand nou care să îmbine trei valori importante pentru mine: Protecția mediului, Produs Premium și să fie Fabricat în România. Așa a apărut ”Origin and Natural”, un brand romanesc cu produse de mica marochinărie, huse pentru accesorii hi-tech și mici decorațiuni pentru casă, fabricate din piele naturala reciclată și PU biogreen.

Semințele pe care le-am plantat pentru această nouă afacere au fost faptul că am ajutat mereu afacerile mici, care erau la început de drum prin a cumpăra produse de la ei. Apoi, am ajutat mulți alți antreprenori să intre în contact cu cei de care aveau nevoie în businessul lor pentru a se dezvolta.

Pentru că întreaga viața mi-o conduc după principiile din Sistemul Semințelor ( despre care am aflat în 2016) și afacerea mea este construită pe aceleași principii. Am rezonat atât de mult cu ele încât tot ceea ce fac este în armonie cu acest sistem.

Se întâmplă să am parte și de provocări, orice business nou cred ca are parte de așa ceva. Știu că sunt tot “semințe” pe care eu le-am plantat la un moment dat, în trecut.

Provocările pe care le am în acest moment în business sunt inconstanța comenzilor. Cred că este o provocare cu care se confruntă marea majoritate a magazinelor on-line. Pentru a depăși aceasta provocare, pe lângă metodele tradiționale, am ales sa fac meditația cafelei pentru momentele când am ajutat un magazin on-line deschis nou sau o afacere în dificultate prin comenzi recurente.

Apoi  mă pun să ard semințele rele conștientizând momentele când am invidiat succesul altor persoane sau m-am bucurat de insuccesul lor (chiar si la nivel subtil).

Nu îmi este ușor, sunt conștientă însă și de toate acele semințe bune care urmează să rodească și știu cu toata ființa mea ca totul depinde 100% de mine.

În general, ce acțiuni sunt necesare pentru a reuși în viață?

Aici cred că este nevoie să faci tot ceea ce faci cu iubire pentru celălalt și respectând principiile care stau la baza acestui sistem și care sunt principii universal valabile.

Pentru a vedea ce facem noi la ”Origin and Natural” puteți să ne vizitați pe www.originandnatural.ro sau să ne urmăriți pe rețelele de socializare.”

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!