Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

Beneficiile celor 6 perfecțiuni în antreprenoriat

Există 6 obiceiuri esențiale sau perfecțiuni pe care dacă le dezvoltăm pas cu pas, ne putem atinge orice obiectiv măreț în viață. Aceste 6 obiceiuri dezvoltă 6 tipuri de stări mentale sau atitudini care ne ajută să depășim problemele care în mod evitabil apar în conducerea unei afaceri. Cele 6 obiceiuri sunt: (1) generozitatea, (2) etica, (3) răbdarea, (4) efortul cu bucurie, (5) concentrarea meditativă și (6) concepția corectă. Nu sunt doar o listă frumoasă pe care s-o memorăm, ci sunt stări mentale pe care avem nevoie să le integrăm și să ne folosim de ele în tot ceea ce facem în munca de zi cu zi. Iar sistemul semințelor vine cu unelte foarte eficiente pentru antrenarea celor 6 obiceiuri.

Beneficiile integrării lor în felul cum îți gestionezi afacerea sunt foarte importante:

  • Te ajută să eviți și să rezolvi rapid provocările
  • Te ajută nu doar să rezolvi provocările dar și să le transformi în oportunități de creștere
  • Te ajută să elimini emoții și stările mentale distructive
  • Te ajută să elimini incertitudinea, complexitatea și ambiguitatea muncii tale
  • Te împuternicesc să menții un ritm susținut în munca ta și simultan să-i ridici și pe cei din jur

Toată practica pe care o vom exersa în acest mastermind este centrată în jurul celor 6 obiceiuri (perfecțiuni). Orice provocare de care vrei să scapi, claritate pe care vrei s-o dobândești sau direcție spre care vrei să te îndrepți poate fi corelată cu aplicarea lor în gestionarea afacerii tale.

Mastermind Seed Your Business (5 mai – 21 iulie)
Aplică aici: https://diamondsystem.ro/syb-mastermind

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!